November Guide

Sæsonens fester og sammenkomster står for døren, og det er tid til igen at samles om de hyggelige stunder. I Lyngby Storcenter finder du som altid masser af lækre styles og spændende nyheder samlet ét sted. Du kan mixe og matche dig gennem efterårets forskellige anledninger. Bliv også inspireret af det nyeste til hjemmet, når influencer, Sofie Amalie (@thusthefuss) viser dig efterårets boligtrends og -tendenser.

Print, prikker, glimmer, guld og lækre mønstre. Årstiden inviterer til fest. Om du er til casual outfits eller til det mere formelle, finder du som sædvanlig et kæmpe udvalg af sæsonens musthaves i Lyngby Storcenter.

Det er tid til at udvide garderoben og hoppe i nye, lækre, bløde og cool styles, der klæder en til enhver anledning. Bliv inspireret til næste gang, du vil toppe op på dit outfit.

Fuld farve frem

Det er ved at være farvel til pastellerne og goddag til kraftige farver, der fylder i rummet og fanger øjet. Jeg prøver at fylde mine rum og mit tøj med farver, der springer i øjnene. Ikke på den der pangfarve-agtige måde, men ved farver, der har masser af karakter og dybde. Tænk det ind i detaljerne – kopper og tallerkener i kraftige kulører, en vamset violet cardigan eller en stor solgul plaid til de kolde efterårsaftener

De karakterfulde og farverige detaljer vil jeg sætte sammen med basisting i naturlige og organiske materialer. Tænk træ, flet, hør, tørrede blomster og andre naturlige materialer, som kan være med at skabe en rar og rolig base. Fyld fletkurven med den kulørte plaid, lad lænestolen få en blød hørpude, smæk en blomstret plakat på væggen, og sæt den spraglede bluse sammen med et par kastanjebrune bukser.

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.