De 5 mest populære tøjmærker til børn

De populære tøjmærker til børn, kan være svære at holde styr på. Moden skifter og det samme gør børnenes tøjstørrelser, smag og yndlingsfarve. At finde tøj til sine (og andres) børn, kan være en svær opgave. Det skal helst være smart og moderigtigt og passe til sæsonen. Det må også meget gerne passe til resten af familiens stil, så det samlede udtryk bliver nogenlunde harmonisk.

 

MOLO


Det danske tøjmærke Molo laver egne tøjkollektioner i en masse fine prints, fordi børn elsker at have tøj på med forskellige, seje prints med genkendelige ting, dyr og figurer. Print afspejler børns personlighed og er en sjov måde at udtrykke sig på. Og det behøver ikke være skrappe farver, bare fordi der er prints. Sarte nuancer og pastelfarver er der nemlig masser af. Tøjet er desuden lavet til at kunne blive leget i, brugt og vasket igen og igen uden at miste hverken farve eller pasform.

 

HUMMEL KIDS

Danske Hummel har med deres eget tøjmærke, en butik i Lyngby Storcenter med tøj til både børn og babyer. Hummel blev i sin tid grundlagt som et brand med sko og sportstøj, og med dybe rødder i både fodbold og håndbold. I den store butik kan du finde både baby-body’er, regnjakker, sneakers, thermostøvler og meget mere. Alt er designet til aktive børn og deres leg, der ofte fortsætter i mange timer. I materialer der kan tåle både regn, rusk og sved, er der ingen begrænsninger på dine børns leg. Med smarte, sporty referencer, matcher du nemt dit barn med de ikoniske Hummel-vinkler, tal og fede prints.

 

LEVI’S

LEVI’s har med deres klassiske og tidløse jeans, altid været et godt bud, når der skal findes nye cowboybukser. Men de kan meget mere end dét. Fine t-shirts med logo og sommerjakker kan blandt andet også findes hos LEVI’s. Teenageren er her i hvert fald masser til, og det er med garanti at du bliver en vældigt populær forælder, hvis du kommer hjem med børnetøj fra dette tøjmærke.

 

NAME IT

Hos NAME IT finder du en masse børnetøj i god kvalitet og af bæredygtige materialer. Det er ovenikøbet et tøjmærke til børn, som også til at betale. Her er der noget for børn i alle aldre - fra den helt nyfødte til den store teenager. De ved hvad børn vil have, og derfor kan NAME IT også designe tøj, som børnene kommer til at elske. Børn er aktive, og derfor skal deres tøj også være designet til det, så de kan lege og bevæge sig uden at noget strammer. Kom ned og tag et kig - her er som sagt noget til alle aldre.

 

Mads Nørgaard, The North Face, Little Remix, Sofie Scnhoor

Disse brands og mange flere, finder du i butikken Bad Store. Her er masser af fede tøjmærker til børn i alderen 8-16 år, mere præcist til den modeinteresserede tween/teenager og både til drenge og piger. Hos Bad Store ved de hvor vigtigt det er for store børn og unge mennesker, at bestemme selv og udtrykke sig som de vil med deres påklædning. Derfor kan der findes noget til alle stilarter og modefaser og de er altid sikre på at kunne få det nyeste nye - også når det gælder modetrends. Det kan være let at blive revet med, når moden siger ét og alle veninderne siger noget andet - Bad Store har ekspedienter, der giver kyndig vejledning så dit tøjkøb giver mening, og der er et godt udvalg af både danske og internationale brands.


PRINT MED BLOMSTER

Det fine og forårsagtige blomsterprint, er en sikker vinder hvert år, så snart solen rammer. Det er feminint og sødt og de fleste småpiger elsker at have fine blomster på tøjet. Butikkerne i Lyngby Storcenter bugner lige nu af søde blomsterprint, og vi har her samlet de fineste.

PRINT
De seje drenge har også rig mulighed for at have noget fedt tøj på dette forår. i forretningerne i lyngby storcenter er det især logoerne og de positive budskaber, der præger t-shirts, trøjer og hættetrøjer. så er de godt klædt på til sommerdage i skolen og deres kammerater vil
uden tvivl gå hjem og plage om at få det samme.

 

Otw pullover flee - sweatshirt - POMEGRANATE
550,- Bad Store

Vans, By OTW
250,- Bad Store

Sweatshirt
79,95 HM

Trøje i bomuldsjersey
39,95 HM

T-shirt med tryk
59,95 HM

Trøje i bomuldsjersey
79,95 HM