Læsetid – 5 minutter

5 stylingtips til
business kvinden 

August 2022

 

Hver eneste morgen stirrer man sig blind på garderobeskabet, for at vælge dagens arbejdsoutfit. Så er det dejligt at have nogle gode tips og regler at læne sig op ad. Her får du 5 nemme tips, der kan gøre arbejdsuniformen en tand mere personlig.

 

 

 

 

I
Gyldne smykker

Øreringe, armbånd, ringe og halskæder i gyldent materiale er smukt og klædeligt til alle hudtoner, og giver et luksuriøst feel til et hvilket som helst outfit. De lidt mere simple og enkle guldsmykker er især fine til arbejdet, da de ikke dominerer for meget eller tager for meget af opmærksomheden. Og så længe de er enkle og simple, kan du næsten gå amok i antallet.

 

2
Funktionelle og lækre tasker

En god og rummelig taske er vigtig at have i en travl hverdag. Der skal være plads til lidt af hvert - oplader, make-up pung, måske et par skiftesko, taskeparaply osv. Den skal også gerne være lækker og holdbar og kunne tåle at man bruger den.

 

Belsac taske, 1.099,- Neye

 

“EN GOD OG RUMMELIG
TASKE ER VIGTIG AT HAVE I
EN TRAVL HVERDAG”

 

Taske, 349,- H&M

 

3

Bælte til hvepsetaljen

Et bælte, der definerer din feminine figur, er både elegant og kvindeligt, og kan live selv den mest kedelige jakke eller skjorte op. Hold gerne resten af dit outfit nogenlunde neutralt, så det ikke bliver for forstyrrende.

 

Bælte, 129,- H&M

 

4

Silketørklæde til halsen

Et lille, elegant silketørklæde kan forvandle selv det kedeligste jakkesæt til et kreativt og                                                                                                                                                                             
feminint sæt. Det giver lige en snert af personlighed, dog uden at det kammer over. Gå dog endelig amok, når du vælger farve og mønster.

 

 

5

Den rette sko til fødderne

Det er vigtigt at have behagelige og pæne sko på. De skal stadig være behagelige efter en 8 timers lang arbejdsdag. Hvis det på din arbejdsplads er påkrævet at du har hæle på, hav da en lille skiftesko med, som du kan have på, når du sidder ved skrivebordet og til turen hjem.

 

Tamaris sko, 500,- Skoringen

Loafer, 999,- Gabor