Levi's Jeans Guide: Mød Fie fra Levi's

Brede ben, slimfit, høj- eller lavtaljede? At finde de helt perfekte jeans, kan være lidt af en udfordring, så derfor har vi sat Fie fra Levi’s i stævne, og bedt hende guide os frem til de perfekte jeans og sæsonens ultimative trends på denimfronten.

Dametøj Herretøj Mode

Hvilke styles skal man kigge efter denne sæson?

”Helt klart bukser med bredde i benene samt fløjl – det er virkelig dét, der er in lige nu. Men når det så er sagt, så holder vores helt klassiske 501-model altid og til enhver type, anledning eller stil. Og selvom benene helst skal være brede denne sæson, så sælger vi stadig mange skinny-jeans, nok fordi det er blevet en så trofast klassiker. Når det kommer til farverne, er denne sæson domineret meget af beige, råhvid og klassisk denim i både lys og hel mørk.”


Hvad er de bedste tips til hende, når man skal finde de perfekte jeans?

”Selvom det kan føles lidt ubehageligt til at starte med, så er det virkelig vigtigt, at man finder den mindste pasform, man kan klemme sig ned i. Jeans giver sig rigtig meget, og køber du dem, der sidder helt perfekt fra starten af, bliver de for løse med tiden. Og alt afhængig af hvilken kropstype man har, har vi altid et par jeans, der passer.”


Hvad er det bedste tips til ham, når man skal finde de perfekte jeans?

”Det samme gør sig gældende for herrerne også, altså det at klemme sig ned i den mindste, selvom det måske ikke føles så rart til at starte med. Men jeg garanterer for, at når der er gået tre dage, bliver det de bedste jeans, man nogensinde har haft.”


Dit bedste råd til vedligeholdelse af jeans?

”Du bevarer bedst dine jeans ved at undgå at vaske dem for ofte. Vask slider på farven og materialet, så vask dem kun, hvis de er virkelig beskidte. Alternativt kan du putte dem i fryseren eller hænge dem udenfor til luftning. Det er godt for miljøet, men også for din pengepung for så holder dine jeans længere og kræver ikke udskiftning så ofte.”


Dit bedste styling-tip til jeans?

”Hvide skjorter er en sikker vinder og ser altid flot ud til en klassisk blå denimfarve. Ellers en hoodie og skjorter, både til ham og hende, som vi også har mange af.”

Og har du flere spørgsmål, eller er du bare blevet ivrig efter at få fingrene i de helt perfekte jeans? Så kig forbi Levi’s i Lyngby Storcenter og få en personlig vejledning af Fie eller én af hendes søde kollegaer.

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.