Bliv klar til studenterfesten

Lige om lidt er de sidste eksamener slut, og så er det slut for denne gang med tykke bøger, alenlange pensumlister og sene nattetimer foran computerskærmen. Eller i hvert fald bare slut for denne sommer, inden næste skridt på uddannelsesrejsen fortsætter.

Pynt op til fest

Men først en stor fest til ære for den stolte nyudklækkede student med huen på sned og roser og flag i favnen. Måske I planlægger havefest under kulørte lamper for hele familien, eller måske der bare skal serveres kølige drinks, når den pyntede studentervogn kommer rullende fra hus til hus. Uanset hvad kommer man ikke udenom lidt festlig oppyntning, så skab en stemning med vimpler, flag, lyskæder og festlige balloner både ude og inde.

Styr på outfittet

Men har man sagt ”fest” må man også sige ”nyt tøj”. Traditionen tro er det hvide outfit ikke til at komme uden om. Især pigerne har i mange årtier været klædt i hvidt tøj – og her midt på sommeren er det da heller ikke et dårligt valg til de mange brune sommerben derude. Stilen er dog alt andet end låst, så du bestemmer selv, om du er til det gennemførte hvide look eller bare vil vælge nogle få hvide items.

Hvidt tøj er selvfølgelig ikke et must, så kast dig bare over den farvestrålende t-shirt eller pynt det outfit med en smuk orange neglelak.

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.