Hvis du ikke er kreativ, kan du blive det hos Panduro

Hvis du mangler inspiration eller er kørt fast i dit krea-projekt, så kom forbi Panduro og få hjælp af de søde medarbejdere. De har selv prøvet alle produkterne, og ved, hvad de taler om. Vi kiggede forbi og talte med Julie, som er førstedame og butikschefens hjælpende hånd.

DIY

2. september 2020

Hvordan hjælper I jeres kunder med at være kreative?

De fleste af vores kunder er jo allerede kreative. Og så er der dem, der ønsker at blive det. Det gode ved vores kunder er, at de ikke er bange for at spørge om hjælp. Der er mange, som kommer ind og siger ”Jeg skal lave det her, men jeg ved ikke, hvordan jeg gør – kan du hjælpe mig?” Så sporer vi os lynhurtigt ind på, hvad er det for et projekt, og hvor meget kunden kan. Det er altid en fornøjelse at hjælpe dem videre med viden, input og inspiration.

Kan jeg komme forbi jer, hvis jeg er nybegynder i at strikke?

Det er jo det, som er så fantastisk med garn – det er så alsidigt at alle kan være med! Hvis du er nybegynder, kan du starte med en karklud. Senere kan vi hjælpe dig i gang med at strikke en sweater. Vi har faktisk så mange, der kommer for at få hjælp til strikkeopskrifter, at vi overvejer at starte en strikkecafe her i butikken. Men den er blevet udsat grundet COVID-19. I stedet hjælper vi kunderne enkeltvis. Så tager vi gerne en garnnøgle ned fra hylden og gennemgår teknikkerne og opskrifter.

Hvilke krea-tendenser ser I lige nu?

En voksende trend er de bitte små, runde, glasperler fra Japan kaldet rocaiperler. Her ser vi både unge piger og voksne kvinder, der selv laver virkelig flotte smykker. Perlerne fås i næsten alle tænkelige farver, så her kan man være virkelig være kreativ. En anden trend vi ser, er garn. Og nu hvor efteråret er på vej, så er der gang i strikkepindene lige fra huer til tæpper.

Hvilket garn kan jeg vælge hos jer?

Vi går meget op i at sælge garn, der både er lækkert, bæredygtigt produceret og dyrevenligt. Vi har et bredt sortiment af både luksusgarn og lidt mere traditionelt bomuldsgarn. Vores eget brand, Panduro Yarn, lever op til alle krav om bæredygtighed og dyrevelfærd. Derfor er vores bomuldsgarn Oeko-Tex certificeret. Vores genbrugsgarn og merinomix er mærket med ”no mulesing” dvs. at det er produceret uden den proces, som optimerer udbyttet, men går hårdt ud over dyrene. I det hele taget er bæredygtighed en gennemgående tematik i Panduro. På den måde forbedrer vi hele tiden vores sortiment. Det er jeg personligt glad for, at vi kan tilbyde vores kunder.

Angel garn

Luna garn

Alpacka uldgarn

Rundpinde birk

Panduro bomuldsgarn

Meroni mix garn

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.