Sommer i sandaler

Det er sommer og solen skinner, hvilket må siges at være den bedste undskyldning for at investere i et par nye sandaler. Udvalget er stort og det er op til dig, om det skal være et par i en hverdagsvenlig udgave eller et par med hæl… eller måske begge dele?

Sko

KLIP KLAP

Klipklappere behøver ikke kun være forbeholdt strandbrug! Se bare disse med en feminin detalje i form af glitrende sten, der snildt kan bruges til hverdag også.


TIL HVERDAG

Til daglig skal sandaler frem for alt være komfortable at gå i… Men det gør da ikke noget, at de også er pæne at se på. Brug disse med en nederdel i en lys farve og bliv sommer chik.


DE KLASSISKE

Lad et par klassiske Birkenstock sandaler give et girly outfit modspil med deres cool og afslappede look. Suppler med en neglelak i en skøn farve.


FRYNSER TIL FEST

Har du fundet festkjolen men mangler stiletterne? Disse højhælede er perfekte til en sommerfest med fine frynser og en farve, der går til det meste (især sommerbrune stænger).


TIL DET HELE

Tommy Hilfigers kilehæle er en perfekt kombination af at være pæne og afslappede, hvilket gør dem ideelle at bruge både til hverdag, på kontoret og til fest.


ANKELREM

Sandaler med ankelrem er oplagte at bruge med et par shorts og bare ben. På lidt køligere dage kan den korte underdel skiftes ud med et par bukser der stumper, så den fine ankelrem kommer til sin ret.


ENKEL SANDAL

Er du på udkig efter et par enkle sandaler? Så prøv et par som disse, der sidder godt på foden og har en farve, som er super anvendelige.


SHINY DETALJE

Et par klassiske sorte slippers får en opgradering med en skinnende rem. De kan brugs på alt fra jobbet til stranden, det er bare et spørgsmål om, hvad du sætter til.


MUST HAVE

Et par enkle, flade sandaler, der går til det hele er et must have i sommerens skogarderobe.


KILEHÆL

Bliver fødderne ømme ved tanken om en hel aften iført høje hæle? Så prøv kilehælen der skåner fødderne, så du kan danse natten lang.

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.