Klimavenlige gaveidéer

Vi guider dig gennem nye miljøvenlige produkter, der kan være med til at gøre en forskel - som du kan give i gave.

Dagligvarer & specialiteter Oplevelser

Julen handler om at forkæle dem, vi holder af, og listen med gaveindkøb er helt sikkert lang. Kunne du tænke dig at snige miljøvenlige gaver ind i pakkekalenderen, adventskalenderen eller måske under juletræet? Så guider vi dig gennem nye miljøvenlige produkter, der kan være med til at gøre en forskel.

Af Lyngby Storcenter

Den klimabevidste tandbørste

Det er blevet moderne at være bevist om vores plastikforbrug, og et godt sted at sætte ind er alle de steder, hvor plastik indgår i hverdagen. For eksempel tandbørsten! I stedet for at købe almindelige plastiktandbørster, kan man gøre en forskel ved fremadrettet at gå efter én af de mere miljøvenlige af slagsen. Måske i bambus eller 100 % genanvendt plastik.

Tandbørste fra Normal


Naturens egen deodorant

Alun mineral krystal virker sammen med vand som deodorant og er faktisk brugt siden Dronning Kleopatras tid. Produktet er et rent naturprodukt og indeholder derfor hverken sprit, parfume eller konserveringsmidler. DO2 er mærket med Svanen, fordi den er blandt markedets mest skånsomme for kroppen og miljøet. Flasken genopfyldes med vand og holder mange gange. Sprayen kan også bruges i skoen.

DO2 spray fra Lyngby Løve Apotek


Ren makeup

Den økologiske mineralmakeup er udviklet af rene og naturlige mineraler uden parfume og helt fri for parabener. Og så har den endda en dobbelt funktion. Den kan nemlig også sagens bruges på øjenlågene, hvor den skaber det smukkeste gyldne look. Produktet er allergivenligt og Svanemærket.

Miild mineral bronzer fra Matas


Veganske vingummier

I posen finder du velsmagende økologiske vingummier, som er lavet helt uden gelatine. Hos Helsemin kan du også finde andre og sundere alternativer til almindeligt slik, så kig forbi og få gode råd, hvis du gerne vil prøve noget nyt.

Vingummiposer 75 g. fra Helsemin
Jelly dinos og Fruit bears


Bambusundertøj

Hos Matas finder du både BH’er og underbukser lavet på økologisk bambus fra FSC-certificerede skove. Selv pakken er lavet med omtanke for miljøet. Papiret består af genanvendt papir, og så er det printet med vegansk blæk. Sættet er blødt og behageligt og kan derfor hurtigt gå hen og blive yndlingssættet.

BH fra Matas


Naturligt alternativ til sølvpapir

Det nye ”talk of the town” inden for grønne produkter er Bee’s wrap. Produktet bruges i køkkenet i stedet for sølvpapir og plastfilm og kan vaskes op efter brug. Produktet fås i flere størrelser og kan både bruges til at pakke sandwiches ind i eller beskytte maden i køleskabet.

Bee’s wrap pakke med 3 størrelser fra Helsemin

 

 

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter