Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

MATAS

 

MATAS I LYNGBY STORCENTER

På stueplan overfor Vinspecialisten finder du hele Danmarks yndlingsbutik, når det kommer til personlig pleje for hele familien. Hos Matas i Lyngby Storcenter finder du et stort udvalg indenfor en lang række kategorier, som alle har det tilfælles at give dig en følelse af velvære, sundhed og ultimativ pleje. Kom forbi den kæmpestore butik, hvor vi vil stå klar til at hjælpe og vejlede dig, uanset hvilken udfordring du står med.

 

DET GODE RÅD GØR FORSKELLEN

Hos Matas i Lyngby Storcenter får du kvalitet til rimelige penge. Her arbejder vi efter mottoet: ”Det gode råd gør forskellen”. Derfor kan du regne med, at vi altid giver dig kvalitetsrådgivning, som du kan bruge til noget. Uanset om du er på jagt efter nye hudplejeprodukter, en ny duft, noget nyt makeup eller noget lækkert til håret, så har vi helt sikkert de rette produkter. Hvis du alligevel skulle være så uheldig, at vi har udsolgt af lige dét produkt, du leder efter, så er vi så heldige her i Lyngby Storcenter, at vi også har webshoppen. Det betyder, at hvis du kommer ned i butikken inden klokken 14 for at købe en vare, som det viser sig, vi ikke har, kan vi bestille den hjem til dig, så du kan afhente den i butikken allerede samme aften. Vores store sortiment byder også på en masse forskellige produkter indenfor kategorierne: helse og sundhed, medicin og pleje, bolig og livsstil, gravid og barn samt mænd. Vores mange produkter er spredt ud over forskellige kendte og mindre kendte danske og internationale brands. I Matas i Lyngby Storcenter kan du fx finde produkter fra Avene, Australian Bodycare, Biotherm, Clinique, Dior, Yves Saint Laurent, Raunsborg, Young Blood og mange, mange flere.

 

MATAS STRIBER

Hos Matas i Lyngby Storcenter kan du altid være sikker på at finde vores egen serie af hudpleje- og skønhedsprodukter, Matas Striber. Vores serie af hud- og kropsplejeprodukter er for dig, der ønsker en mere skånsom og sund pleje. Vores produkter indeholder udelukkende aktive og effektive ingredienser, som alle er overvejet nøje for at tage hensyn til dig og miljøet. I vores Striber-serie finder du Danmarks største udvalg af produkter, der er uden parfume og svanemærkede – og vi har endda flere produkter, som også er mærket med Den Blå Krans fra Astma-Allergi Danmark.

I vores Striber-kollektion finder du et stort udvalg af produkter til ansigtet, kroppen, håret, hænderne og fødderne. Vi har en masse lækre produkter til styling af håret, til mænd, til pleje af neglene på hænder og fødder. Vi har også et stort udvalg af solbeskyttelsesprodukter samt produkter, der er velegnet til personer med uren hud. Vores Striber findes også som forskellige vitaminer og mineraler – her kan du bl.a. finde fiskeolie, vitamin D og meget mere.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.