Åbningstider denne uge

Mandag

00:00-00:00

Tirsdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lørdag

00:00-00:00

Søndag

00:00-00:00

Øvrige åbningstider

7-Eleven i Lyngby Storcenter


Hos 7-Eleven i Lyngby Storcenter kan du hurtigt få fat i de gængse kioskvarer, men også købe lækre varme retter, salater og andet godt. Hos os kan du faktisk klare alt lige fra de små indkøb af essentielle dagligvarer og snacks, til frokost og to-go-kaffe. 7-Eleven i Lyngby Storcenter er et oplagt sted at få en pause fra shoppeturen – uanset om du skal stille den store eller lille sult, er der masser af muligheder i 7-Eleven. Køb nogle af de populære lune snacks, hvis du blot skal have lidt lækkert at spise på vejen, eller nap en frisksmurt sandwich eller salat, hvis det du er ude efter, er et regulært frokostmåltid.

 

Køb dagligvarer i 7-Eleven

Har du nogensinde glemt mælken, appelsinjuicen eller en pakke skiveost, når du har været nede i supermarkedet for at handle? Vi kender det alle sammen, og det er super

irriterende. Hvis du vil undgå at skulle tilbage i supermarkedet og ikke orker at skulle finde den glemte vare og stå i de lange køer, så smutter du blot forbi 7-Eleven.
Hvis du har glemt at købe nogle af dine dagligvarer i supermarkedet, kan du nemlig tit få hjælp i 7-eleven. Et udvalgt sortiment af morgenmadsprodukter, personlig pleje og elektronik sikrer, at du hurtigt kan få fat i de varer, som kan være ekstra svære at undvære. Da vi i 7-Eleven i Lyngby Storcenter holder åbent døgnet rundt, kan du altid regne med os, når du mangler essentielle dagligvarer.

 

Mad og drikke til enhver i 7-Eleven

Udvalget af frisklavede sandwich, wraps, lune snacks og salater er stort hos 7-Eleven i Lyngby Storcenter. Vi har noget til enhver smag og behov. Kom forbi ved frokosttid og få fingrene i en super lækker pizza-slice eller en frisk og lækker pastasalat. Blandt udvalget af mad og snacks finder du også masser af økologiske og Fairtrade-varer. Sund og velsmagende mad behøver nemlig ikke at være hverken dyrt eller svært at få fat i. Vi sørger for at gøre lækre sunde retter med mange smagsvarianter tilgængelige for alle.

 

Et hurtigt stop på vejen

I 7-Eleven fokuserer vi på at kunne servicere den brede befolkning og særligt dig, der er på farten i hverdagen. Vi tilbyder både et udvalg af essentielle dagligvarer, masser af snacks, lækre retter og andre fristelser. Kom forbi 7-Eleven i Lyngby Storcenter når du er ude at shoppe i centret eller blot kommer forbi på din vej hjem fra arbejde. Vi er placeret ud til Klampenborgvej og kan derfor nemt og hurtigt servicere dig – også hvis du blot går forbi Lyngby Storcenter.