DE BEDSTE

SKØNHEDS-PRODUKTER

I 2022

 

Februar 2022

Skønhed & pleje

Lækre skønhedsprodukter, som din hud og dit sind vil takke dig
for. Det gode liv handler nemlig om mange ting. Men
grundlæggende handler det om at have det godt med sig selv,
sit liv og finde ro. Hvis du vil have følelsen af luksus ind på
badeværelset og med dig ud i hverdagen, kommer her 5 solide
og luksuriøse bud på de bedste skønhedsprodukter, der giver en
off-day kamp til stregen.

Den luksuriøse maske

Sisley Black Rose Cream Mask, 60 ml, 1.109,- Matas

En intensiv maske, der for alvor kan gøre en forskel for hudens velbefindende. Ekstrakter af den sorte rose, der opstrammer og udglatter og tilfredsstiller selv den mest kræsne livsnyder på alle parametre: duft, konsistens, indhold og resultat – selv til den mest sensitive.

“ET HJEM, DER DUFTER AF
OVERSKUD OG SELVSIKKER STIL”

Lækker duft til hjemmet

Private Collection XL Precious Amber Scented Candle, 410,- Rituals

Vil du have lækker duft til at indhylle hele hjemmet i den afhængighedsskabende duft af den blomsteragtige, mystiske duft af harpiks, er dette ekstra store duftlys fra Rituals’ ’private collection’ lige noget for dig. Et hjem, der dufter af overskud og selvsikker stil, er et hit og en daglig luksus.

Den ultimative ansigtscreme

Chanel sublimage la crème texture fine ultimate skin revitalisation, 2.929,- Matas

Med denne kæmpe succes af en hudplejeserie på luksusfronten, får vi her fingrene i en creme, der udover at være reformuleret adskillige gange, så de nyeste teknologier altid gør sig gældende, tilmed også er et let, friskt og et ægte hverdagsluksus-hit – både for mænd og kvinder. For på trods af stor forskel i ansigtshudens tykkelse og store skæghårsække hos mænd, vil alle med garanti kunne nyde effekten af denne luksuriøse game-changer af en creme.

Den smukkeste highlighter-palette

Dior Backstage Glow Face Palette 004 Rose Gold, 369,95 Matas

En glødende og livlig hud signalerer overskud og friskhed, og gør dig selvsikker nok til at turde nyde livet fuldt ud. Der findes ikke mange produkter (udover en god hudplejerutine), der kan få lige så meget liv i betrækket, som en highlighter kan. Denne fra Dior Backstage giver dig fire flotte nuancer, der også let kan blandes og også sagtens bruges som øjenskygge. Påfør den på kindben, øjenbrynsbenet, i øjenkrogen, på amorbuen, næseryggen samt hen over kravebenet for at opnå den ultimative, strålende glød.

“KARISMA OG ELEGANCE
INDKAPSLET I ÉN
OG SAMME PARFUME”

Elegant duft til den karismatiske herre
(eller kvinde)

Tom Ford Noir Extreme Eau de Parfum, 50 ml, 879,95 Matas

Karisma og elegance indkapslet i én og samme parfume. Duften af maskulin feinschmecker, der ikke går på kompromis med noget. Tom Fords Noir Extreme er både varm og sensuel og fyldt til bristepunktet med en masse power og sexede duftnoter som mandarin- og neroliolie, kardemomme og amber. Den modige kvinde kan også sagtens påføre et enkelt sprøjt af denne duft.