Bliv klar til efteråret: Tips fra de skønne kvinder hos Buch Copenhagen

Hvis du elsker et mix af unikke items og masser af fine ting til boligen er Buch Copenhagen altid et besøg værd. Caroline, Laura og Victoria fra butikken kommer her med deres bud på, hvilke trends du skal holde særligt godt øje med dette efterår – og hvorfor du med fordel kan indlede din jagt hos dem i Buch Copenhagen.

Dametøj Sko Smykker & accessories Mode Efterår

Hvilke trends går vi i møde dette efterår?

Lækre striktrøjer, pels, lange kjoler, vinterjakker og efterårsprint med flotte detaljer såsom de helt rigtige knapper og perler. Detaljer er generelt vigtige for vores kunder. Så derfor bruger vi faktisk ofte Instagram til at indhente feedback fra dem, så vi kan customize vores kollektioner efter deres input. Vores efterårs- og vinterlook bliver for eksempel lidt mere ladylike, end det plejer at være. Der kommer flere taupe- og chokoladefarver, så det bliver også lige en tone mørkere end hidtil. Men hvid er stadig en del af paletten, ligesom leopard også er det. Det er en klassiker hvert år. Og så lancerer vi en make-up serie her til efteråret. Den kommer til at indeholde en blanding af toplækre farver, så vi kan efterhånden klæde kunderne på til fest fra top til tå!

Hvad kan man forvente, når man handler hos jer?

Du kan forvente god service og unikke styles, du ikke kan finde andre steder. Butikken er også meget smuk i sig selv, så det er både inspirerende for os, der arbejder her, og for dem, der besøger butikken. Indimellem har kunder sagt, at det føles som at træde ind i et eventyrland, fordi det er så anderledes end alt muligt andet.

Er der noget jeres kunder er særligt glade for?

Vi har en del stamkunder, som kommer ofte – nogle af dem dagligt. Vi får nemlig en ny kollektion hver uge, så der er noget nyt hele tiden, og det er vigtigt for kunderne. Især hvis de selv har været med til at præge vores kollektioner i den ene eller anden retning. Vi prøver altid at lytte og dække alles behov, og det er også én af de ting, der skiller os ud fra andre. Det er sikkert også derfor, vi har en meget bred målgruppe – fra 13 år til 85. Fordi kunderne føler, de har en personlig tilknytning til Buch. Der er mange, som går op i det med liv og sjæl, og det er super fedt. På den måde kan man sige, at vi skaber moden sammen med vores kunder – vi følger den ikke.

Hvad kendetegner generelt Buch Copenhagens univers?

Os, der arbejder her, går meget feminint klædt, og vi går meget op i, at kunden får en god oplevelse fra det øjeblik, de træder ind i butikken. Og så er vi rigtig gode til at style og sammensætte tøj til hele sæt, der spiller. Vi har også en del spændende farver, som mange andre ikke har. Vi har ikke sort, vi har ikke blå, vi har de her meget lækre feminine farver. Folk kan se, når andre går i tøj fra Buch – de skiller sig ud i gadebilledet. Så når vi ser andre ”Buch-piger” komme strålende i vores tøj på gaden, bliver vi også altid lidt glade og stolte.

Stofmasker

Stiletter og sneakers

Love Moschino taske

Støvler

Tunika

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.