Beauty: Bæredygtig makeup og hudpleje

Bæredygtig makeup og hudpleje er både godt for huden, din sundhed og for Moder Jord. Smarte, miljøvenlige emballager, refill-løsninger, multi-usage produkter, naturlige ingredienser osv., giver alle et lille forspring til både krop og samvittighed. Og kvaliteten bliver der ikke gået på kompromis med - der findes masser af lækre brands, både danske og internationale, og som samtidig er til at betale.

 

Miild Beauty - Natural concealer duo

Miild laver lækker, bæredygtig makeup og hudpleje, og har lige siden brandets begyndelse fokuseret på milde, rene ingredienser, der ikke ødelægger hudens naturlige barriere. Her undgår vi både allergi, forskellige hudreaktioner samt parfume, da brandet er certificeret af AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT efter COSMOS standarderne. De to grundlæggere skabte produkterne ud fra egen oplevelser med hudreaktioner på en sart hud, og for eksempel er denne concealer duo ren, mild og helt perfekt til både at dække mørke rande og rødme. Den miljøvenlige indpakning er for nyligt blevet endnu mere kompakt, så der spares ikke kun på hvad vi udsætter huden for, men også det miljømæssige aftryk.

The Body Shop - refill

The Body Shop har altid haft en grøn profil - faktisk er brandet grundlagt netop på baggrund af deres miljømæssige aktivisme. De er nu kommet på banen med et nyt refill koncept. Ved hjælp af en smart aluminiumsflaske, kan du få genopfyldt dine shower gels, shampoo, balsam og håndsæbe af en medarbejder i butikken. Du undgår at bekymre dig om de ærgerlige plastikflasker i naturen og får stadig alt det lækreste til kroppen.

LastSwab

LastSwab kalder sig selv for en øko-revolution, og er et genanvendeligt, bæredygtigt og sanitært alternativ til ørepinde, som man også kan fjerne en klat vildfaren øjenmakeup med. Én LastSwab kan bruges 1000+ gange og du sparer derfor både dig selv og kloden for at bruge og smide utallige vatpinde ud. Den vaskes med vand og sæbe og kommer i et lille, praktisk etui. Fås i mange flotte farver.

Grønne neglelakker

Der findes efterhånden en masse brands, der leverer holdbar, dækkende og miljøvenlige neglelakker, og da hver kvinde nemt kan have 20-30 lakker stående, er det godt at holde sig til dem, der ikke forurener naturen unødigt. NailKind indeholder 85% naturlige ingredienser, er vegan, dyre- og naturvenlig og har både en smart, bred børste og nogle super flotte farver. Neglelakkerne fra Green er naturlige og ingredienserne er udvalgt med omtanke: Kartoffel, hvede, maniok, majs, bomuld, naturlig fugtgivende kokos og blødgørende bambusekstrakt, rig på silicium, styrkende og revitaliserende.

 

Multi-use produkter

Der findes mange produkter, som kan bruges til mange, forskellige ting - også selvom det ikke står på emballagen. Ved at bruge det samme produkt til mange forskellige ting, slipper du både for at skulle investere i en hel masse forskellige sager, men du sparer også naturen for yderligere emballage, når produktet engang er tomt. Din læbestift kan sagtens bruges som cremeblush og giver en virkelig fin sammenhæng i ansigtets farver. En bronzer kan bruges som øjenskygge og en halvtom mascara kan også bruges til brynene. En læbebalsam giver et fint og naturligt shine på kindbenene - helt uden glimmer. En billig, men mild balsam kan sagtens bruges som shaving gel, og gør faktisk kun huden endnu blødere, end ved brug af skum. Og en god olie kan både bruges til ansigt, krop, hår og neglebånd.

Nuxe ansigts-, krops- og hårolie 50 ml 174,95 Matas

“DIN LÆBESTIFT
KAN SAGTENS BRUGES SOM
CREMEBLUSH OG GIVER
EN VIRKELIG FIN
SAMMENHÆNG I
ANSIGTETS FARVER”

“EN LÆBEBALSAM GIVER
ET FINT OG
NATURLIGT SHINE
PÅ KINDBENENE – HELT
UDEN GLIMMER”

Rudolph Care lip balm 10 ml 164,95 Matas