VÆRD AT VIDE OM KAFFE

Hvad er det ultimative tilbehør til morgenkaffen? Hvilken kaffe er den mest populære? Og hvad er en god eftermiddagskaffe? Store Manager Kenneth Jensen fra Baresso i Lyngby Storcenter giver dig svarene.

Dagligvarer & specialiteter

Hvilken kaffe er den mest købte?

Det er Caffe Latte Grande – en stor kop kaffe, som er mild i smagen på grund af det store indhold af mælk. Er du til en mere kraftig kaffesmag, kan du købe et ekstra shot for fire kroner. Jeg vil anbefale, at du får den på sødmælk, da det smager bedst, men du kan også få den “skinny” (på minimælk), hvis du ønsker det.

Kan man købe Baressos kaffebønner med hjem?

Ja, det kan du sagtens. Espressoblenden er rigtig god. Men ellers vil jeg anbefale vores House Blend, som er udviklet specielt til den skandinaviske smag. Den har en delikat og mild smag, som hverken er for kraftig eller for frugtig.

Hvad er en god kaffe om morgenen og om eftermiddagen?

En god morgenkaffe er den sorte uden mælk. Den kan laves forholdsvis hurtigt, og er derfor god til folk på farten, der er på vej til arbejde. Om eftermiddagen bestiller folk ofte en Latte. Kaffe med mælk er mere forbundet med god tid, hygge og afslapning.

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.