Læsetid – 3 minutter
JULEBAG MED BØRNENE:
SPISELIGE
JULETRÆER
November 2024
Fra søde vaniljekranse til sprøde pebernødder. Julen er bagværkets tid, og findes der noget hyggeligere end julebag med børnene? Vi har en opskrift på lækre, spiselige juletræer, der både er nemme og sjove at lave - og som med garanti vil bringe jer i julestemning. Find forklæder frem, og tag nissehuer på - så I er klar, parat til at bage!
Juletræskager med remonce
_____________DET SKAL DU BRUGE____________
14 ANTAL
2 pakker butterdej
Træpinde
Remonce
200 g blødt smør
150 g brun farin
5 spsk stødt kanal
_____________SÅDAN GØR DU_____________
Rør smør, brun farin og kanel godt sammen til en remonce. Fordel remoncen jævnt på butterdejen med en ske eller en dejskraber. Fold butterdejen på midten. Forsejl fyldet ved at rulle henover dejen med en kagerulle. Skær dejen i strimler på ca. 4 cm. Tag en strimmel og fold den i lag, der bliver kortere og kortere, så den får form som et juletræ. Stik juletræet på en træpind, så det holder formen. Gentag med resten af strimlerne. Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min., til de er gyldne og lækre, og hele huset dufter dejligt af julebag. Pynt med stjerner på toppen, fx i form af vingummier, snebolde, eller børnenes favoritslik.
Tip: Hvis dine juletræer skal have et ekstra twist, kan du sno butterdejen, inden du stikker dem på pinde.