De bedste køkken-gadgets i 2022

Bolig Elektronik & Telefoni

Et veludrustet køkken, med alle de vigtige køkken-gadgets placeret på hylderne, er med til at gøre madlavningen til en next-level, gastronomisk oplevelse. De er ovenikøbet ofte smukke at have stående, så de også er klar til brug. Det kan betale sig at give lidt mere for nogle ordentlige køkken-gadgets, da de helst skal holde i mange år. Dem vi anbefaler her, er alle solide, robuste og smukt designede.

Pålægsmaskine til det kolde pølse-bord

Cook & Baker pålægsmaskine, 2 klinger, kan indstilles 0-15 mm, non-slip fødder 649,95 Imerco

Den hjemmelavede rullepølse og de lækre spegepølser kan du selv skære ud i delikate og perfekte skiver. Om du foretrækker din rugbrødsmad med tynde eller tykke skiver, kan du selv afgøre med denne smarte pålægsmaskine og få præcis det resultat du ønsker. Med et flot og professionelt design, er den ovenikøbet en lækker køkken-gadget at hive frem på køkkenbordet.

Lækre, sunde smoothies klar på nul komma fem

Magimix Power Blender 11628SK, 2.499,95 Imerco

Sunde smoothies er i dén grad moderne. Alle de vigtige og næringsrige vitaminer, du har brug for kan nydes i ét køligt og velsmagende glas. Denne fantastiske gadget til køkkenet kan endda sagtens knuse isterninger og selve kanden holder også til høje temperaturer - derfor er en lækker suppe også kun et blend væk.

“BLIVER FØLELSEN STRAKS AUTENTISK
ITALIENSK, HVIS DU FINDER DIN
PASTAMASKINE FREM”

Pastamaskine til autentiske, italienske retter

Selv når planen er at lave en ganske almindelig pasta, bliver følelsen straks autentisk og italiensk, hvis du finder din pastamaskine frem, og presser smukke og (mere eller mindre) velskabte pastastrimler. Det kræver naturligvis øvelse af bruge dit køkkenudstyr til perfektion, men når den først sidder på ryggraden, får du et godt resultat hver gang. Og hvem vil ikke gerne kunne bryste sig af at lave sin pasta helt fra bunden?

Vakuumpakker til smagfuld sous-vide

Cook & Baker vakuumpakker, 499,95 Imerco

Denne geniale køkken-gadget er klar til at vakuumpakke dine retter, og ikke alene forlænger det holdbarheden på dine råvarer i køleskabet - det er også muligt at benytte sous-vide metoden med denne vakuumpakker. Sous-vide betyder “under vakuum” og man kan med denne maskine dermed skabe de lækreste og mest velsmagende retter. Forskellige størrelser poser kan bruges, alt efter maden der skal pakkes.

Stort udvalg af ting til køkkenet i Lyngby Storcenter

I Lyngby Storcenter finder du mange butikker, der tilbyder lækre og brugbare ting til dit køkken. Det er dejligt og bekvemt at have maskiner, der kan gøre kedelige rutiner til lidt af et højdepunkt. I stedet for bare at skære dine pølser med en kniv, bliver det nærmest en oplevelse at finde den blanke pålægsmaskine frem, og eksperimentere med tykkelsen af pålægget. Det giver bare noget ekstra at investere i sådanne maskiner, men er også lidt en luksus. Derfor er det også en rigtig god gaveidé, både til fødselsdag og jul - man bliver glad for den, uden at vide at man egentlig havde behovet.