Tid til nyt regntøj? 

Sommeren var knap en sommer og nu går vi ind i den der sære mellemperiode, hvor det hverken er varmt eller koldt, men hvor man kan være sikker på regn. Vi har derfor samlet nogle gode råd til køb af nyt regntøj.

Sport & fritid Mode Efterår

1. Hvor høj er vandtætheden i regnjakken?

Hvis du gerne vil bruge regnjakken i alt slags vejr, er vandtætheden vigtig. Butikker der er specialiseret i at lave regntøj, producerer generelt regnjakker med høj vandtæthed. Normalt er vandtætheden angivet i mm. Alt over 2.000 mm. fungerer både til regn og slud.

2. Er åndbarheden god?

Hvis åndbarheden er dårlig, kan du opleve, at jakken klistrer til huden og at du får det varmt. Kig efter ventilationsåbninger i armhulerne eller materialets åndbarhed. Det kan for eksempel være et materiale som Bomuld. Net i inderforret øger også åndbarheden.

3. Kan regnjakken lukkes helt til?

Gå efter en regnjakke, der kan lukkes ordenligt til omkring hætte og håndleddene. Justerbare knapper eller snore i hætten kan anbefales.

4. Er materialet dårligt for miljøet?

Undgå at købe regnjakker, der indeholder ftalater. Blød PVC-plast er dårligt for miljøet, mens for eksempel polyamid er bedre.

Recycle jakke med sporty referencer

Denne jakke er helt unik. Den er nemlig lavet af genbrugsmaterialer fra 21 plastikflasker, hvilket gør, at den både er god mod miljøet udover at være designet til at holde store mængder vand ude. Jakken kan tage op til 49 l. vand. Også syningerne er tapet på en måde, så der heller ikke kan komme vand i gennem der. Godt valg, hvis du vil være god mod dig selv og miljøet på samme tid.


Lækker olivengrøn regnjakke

Regnjakken her er i den lækre oversize pasform, der stadig trender. Jakken har både lynlås og trykknapper, og så har den to store lommer, hvor du kan have de ting, der ikke må bliver våde. Vandsøjletrykket er på hele 5000 mm., hvilket gør jakken anvendelig også i heftigt regnvejr.


Farverig regnjakke med funktionelle detaljer

Denne smukke lyselilla regnjakke er oven i købet praktisk. For eksempel har hætten en snorlukning, så du kan stramme hætten ind og holde regnen ude. Ærmerne kan også strammes ind med justerbare knapper i håndleddet. Hvis du gerne vil flashe dit eget tøj under en lettere, gennemsigtig regnjakke, så er denne jakke et perfekt valg til dig.


Super regntæt regnjakke til al slags regn

 
Hos ILSE JACOBSEN betaler du ikke kun for det lækre design. De vægter også kvaliteten højt. Regnjakken her er behagelig at have på i lang tid ad gangen, fordi åndbarheden og regntætheden er god. Jakken har dobbeltsvejsede sømme, så der ikke trænger vand ind. Med denne regnjakke er du hverken våd eller overophedet, når du når frem til din destination.
 
 
 
Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.