4 hygge-projekter til påsken

Påskeferien er lige om hjørnet med hyggelige familiefrokoster, højt belagte sildemadder og chokoladeæg så langt øjet rækker. Men vigtigst af alt, er det også tid til at slappe af, læse en god bog, gå en ekstra lang tur og drikke kaffe i solen hele eftermiddagen. Brug din påskeferie til at tage et velfortjent lille hvil fra hverdagens stress og jag, og giv dig i kast med små hyggeprojekter i hjemmet og i haven.

Bolig DIY Påske

Lav din egen snaps

At lave sin egen snaps er nemmere, end du tror, og der findes masser af varianter, som ikke nødvendigvis behøver at trække i flere måneder. Start med din base i form af en klar snaps eller en klar vodka, og vælg derefter dine smagsgivere. Er du til søde snapse med bær, krydrede snapse med kanel eller ingefær eller måske en frisk snaps med chili og citron? Lad dig inspirere af de mange opskrifter derude, og hvis vejret er godt, kan du faktisk sanke dig til din helt egen opskrift med friske grønne forårsskud af f.eks. mynte, brændenælde eller blomster fra bærbusken.

 

Tid til grønne fingre

Påsken er den oplagte ferie til at gøre haven forårsklar. Men nætterne kan stadig være til den kølige side, så i stedet for at risikere frostskader på de fine og sarte krydderurter, kan du starte med at forspire dem i vindueskarmen. Så frø i små krukker, som du sætter i et lille mini-drivhus med glasruder et solrigt sted inden døre.

 

Ny indretning i boligen

Nu hvor du alligevel går rundt derhjemme og hygger, så brug tiden på endelig at få gjort alle de projekter, du har udskudt så længe, færdige. Ombetræk lænestolen, giv spisebordet en kærlig omgang med en god træolie eller giv hjemmets indretning en mini-makeover med lækkert interiør.

 

Inviter forbi til hygge

Sidst, men ikke mindst, er påsken en oplagt tid til at invitere familie og venner på besøg til en middag med det hele eller til kaffe og en sød dessert på solrige eftermiddage. Hold det simpelt, hvis du ikke har lyst til at bruge hele ferien med hovedet i kødgryderne, og inviter i til en enkel men hyggelig tapas med gode oste, lækre patéer og en forårsfrisk vin. Eller server en likørfyldt sød chokolade til kaffen – bare fordi det er ferie.

Fad fra H&M Home

Æske med 8 snaps fra Vinspecialisten

Snaps bog

Sengesæt fra H&M Home

Georg Jensen Alfredo Kværnsæt fra Imerco Home

Brie de Meaux

Mini-drivhus fra Søstrene Grene

Gavekort til mere end 100 butikker

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.