5 bøger til efterårsferien

Lad efterårsferien stå i boghyggens tegn. Vi har fundet fem gode bøger til efterårsferien, der opsluger dig med deres spændende fortællinger. Tag en pause, sæt dig til rette i sofaen og læs!

Bøger & legetøj Efterår
Af Alberte Sejling, oktober 2016

DET ER IKKE MIG, DET ER DIG

Hvad gør man, når det liv man har planlagt ikke går som forventet? Det må Delia Moss finde ud af, da hun opdager, at hendes kommende mand har en affære. En sjov og finurlig bog som stjerne forfatteren Marian Keyes omtaler som “meget, meget klog og sjov”.

”Det er ikke mig, det er dig” af Mhairi McFarlane


TONER I NATTEN

“Toner i natten” er Jojo Moyes, forfatteren til “Mig før dig”, seneste bog i rækken. Isabel Delancy lever et lykkeligt liv i London med sin familie, men en dag vendes der op og ned på hendes tilværelse, da Isabels mand omkommer i en bilulykke. Bogen følger Isabels forsøg på at komme videre og bygge et nyt liv op for sig selv og sine børn.

“Toner i natten” af Jojo Moyes


FRA OG MED DIG

Anna lever det gode liv med et job og en hverdag hun elsker tilsat et par underlige dates i ny og næ. Men pludselig dukker James, der stod for mange ydmygelser af hende i skolen, op. Han virker sødere og høfligere nu, men kan hun stole på ham?

”Fra og med dig” af Mhairi McFarlane


MIG FØR DIG

Hvis du ikke har læst bogen bag sommerens biografhit “Mig før dig”, så er det på tide! Bogen følger Lou der bliver personlig hjælper for Will, som er lam i det meste af kroppen. Deres forhold er anstrengt til at starte med men udvikler sig over tid, og bogen kan være svær at lægge fra sig, når man først bliver opslugt af deres historie.

“Mig før dig” af Jojo Moyes


DE SYV SØSTRE

Skal efterårets læsning stå på en lidt mere alvorstung bog er “De syv søstre” et godt bud. Bogen er første bind i en ny serie, der er baseret på stjernebilledet De Syv Søstre, og hver bog følger de adopterede søstre i jagten på deres sande ophav og historien derom. Første bog handler om Maia og tager os med på hendes rejse til den anden side af jorden for at finde sit ophav.

“De syv søstre” af Lucinda Riley

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.