Tips til konfirmationen

Lige om lidt skal du konfirmeres, og mon ikke du allerede har helt styr på tøjet, på håret, på makeuppen og på den store festmenu? Godt at høre, men har du også husket alt det praktiske, de små detaljer og de bittesmå ting, der gør den helt store forskel?

Sparkling Te fra Summerbird
(Den friske smag går godt til chokolade. Lav alkoholprocent)

Mint & Rhubarb fra Summerbird

Marzipanhjerter fra Summerbird

Miniflødeboller forårsvariant fra Summerbird

Forårsbar med mandler fra Summerbird

Flødeboller forår, 4 stk. fra Summerbird

Gavepapir fra Panduro Hobby

Gavebånd fra Panduro Hobby

Manilla navnetags fra Panduro Hobby

Konfirmationskort inklusiv kuvert fra Panduro Hobby

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter


Lige om lidt skal du konfirmeres, og mon ikke du allerede har helt styr på tøjet, på håret, på makeuppen og på den store festmenu? Godt at høre, men har du også husket alt det praktiske, de små detaljer og de bittesmå ting, der gør den helt store forskel? Fra bordkort til gæsterne, de små hyggelige anretninger til kaffen efter maden, eller den smukkeste gaveindpakning hvis du er gæst, som skal med til fest? Vi har samlet alt det, du måske ellers ville glemme.


Flotte bordkort

Bordkort er en lille detalje med stor effekt. For den enkelte gæst er det en sjov oplevelse, hvis de føler, at bordkortet er lavet helt specielt til dem. Du kan enten finde de helt perfekte færdiglavede bordkort, eller du kan give dig i kast med kreativiteten og lave dine helt egne. Pynt dem med tørrede blomster, bind et lille stykke chokolade ved eller skriv gæstens navn på et grønt blad.


Husk gaveindpakningen

Selvom det selvfølgelig handler om det, der er inden i, så er der bare noget ganske særligt ved en smuk gaveindpakning. Du kan vælge et sammensat sæt, hvor gavepapir og gavebånd matcher, binde flere forskellige gavebånd sammen – måske endda på en kunstnerisk måde – eller sætte nogle små blomster fast under sløjfen. Og selv hvis du bare skal give en kuvert med penge, kan du med den rette indpakning sagtens få den til at ligne en hel million.

Gaveidéer til konfirmanden


Vælg en god vinmenu

Det er vigtigt, at din vinmenu stemmer godt overens med maden, så der kommer fokus på de rette smagsnuancer i begge. De kraftige kødretter har for eksempel godt af tunge vine med kraftige tanniner, dit ostebord bliver endnu bedre sammen med en syrlig hvidvin og din fiskeanretning tager på ingen måde skade af selskab fra en god rosé. Spørg din vinhandler, hvis du er i tvivl, og smag dig frem til den bedste kombination.


Styr på den søde afslutning?

Én ting er desserten, men festen slutter som bekendt sjældent, bare fordi kagen er blevet serveret. Gæster bliver altid glade for små søde petit fours sammen med kaffen og senere på aftenen, når der skal hyggesnakkes ved gavebordet og i de bløde gemakker. Bag små kransekagetoppe, minibrownies eller kyskager og anret på fade med friske bær. Eller skyd genvej og køb dig til de små søde forkælelser.

Et gavekort til Lyngby Storcenter er den perfekte gave til konfirmanden