Sommermoden 2021

De varme dage er her endelig og sommerferien er i sigte. Det er tid til tynde lag, blomster, batik og pastelfarver. Det er nu vi skal plaske i vandkanten, hygge i haven og sippe kolde drinks i aftensolen. Bliv inspireret til din sommer lige her.

Gå sommervarmen i møde med løse, luftige lag. Enten i oversize kjoler i alle længder eller løse bukser og toppe. Når heden for alvor rammer går turen til stranden, hvor badedragten denne sæson skal være i asymmetriske, simple snit og bikinien skal være med nostalgiske smocksyninger.
Glem ikke strandtasken til det hele og din bedste ven: Solhatten.

De små farveeksplosioner ses på alt fra t-shirts, shorts og sneakers.
Hvis du er mere til den enkle stil, er shorts kombineret med habitjakke the new normal. Ligesom det afslappede track-suit kan bæres i både bybillede og på beach-bar. Så længe det hele er i denne sommers farveskala, pasteller.

Gå efter noget så simpelt som den ikoniske t-shirt fx fra det populære Les Coyotes, der har det helt rigtige tidløse look inspireret af 60’erne og 70’erne. Hvis der skal være mere fart på farverne så tjek sportsbutikkernes udvalg af t-shirts.
Og skal det være mere feminint, skal det være flæser.
Det hele kan toppes op med en kæk bøllehat.

Skab din egen oase i haven med bløde tæpper og puder, hvor du kan nyde sol og skygge. Vær kreativ og byt blomsterkrukken ud med foldekasser i lækre, lyse farver. Slap af i din helt egen stille læsekrog, hvor du kan fordybe dig i sommerens gode bøger. Og nyd solens sidste stråler på terrassen med en kølig drink, levende lys og hyggelige lyskæder i parasollen.

 

Alle vores spisesteder har sommer på menuen med lette og friske retter. Så hvad end du er til smagen af middelhavet, frisk sushi, søde kager eller cremet is, så finder du det her.
Og det meste er lige til at tage med hjem eller ud i solen.

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.