10 musthaves til hende

Bliv sommerklar med de skønneste fund, der har referencer til sæsonens moderne nomadestil, farven lyserød og feminine detaljer.

Dametøj Sko Smykker & accessories Mode
Af Mia Dybkilde, juni 2017

SNEAKSENE

Lyserød er her, der og allevegne den her sommer, og det gælder bestemt også din skogarderobe, hvis du hopper i Adidas’ klassiske Gazelle model i den delikate lyserøde udgave. De vil stå super flot til brune stænger og et par lyse, opsmøgede jeans.

Sneakers ʻGazelle’ fra Adidas hos Atheles Foot


HALSKÆDEN

En spinkel sølvhalskæde vil være et fint indslag til sommeroutfittet. Den her kæde med hjertemedaljon med safirglas er fra danske Pandora, og det skønne er, at du selv kan sætte dit præg på looket med forskellige små vedhæng, du kan sætte ind i medaljonen, så det ligner, at de nærmest svæver. Den perfekte kærlighedsgave!

Hjertemedaljon med små vedhæng, sæt med tre stk.


URET

Glem alt om store, markante ure den her sæson. Dit ur må derimod hellere end gerne være delikat og feminint, så det får et smykkes elegance og enkelthed. Dette Skagen ur i rosaguld vil tage sig smukt ud i sommersolen, men også matche fint til den festlige aftengarderobe.

Ur i rosaguld fra Skagen hos Center Ure


TASKEN

Funktionalitet er vejen frem på taskefronten, for det er smart at vælge en rummelig shopper, du både kan bruge til computer, bøger og træningstøj. Du kan også bruge tasken som strandtaske, da det quiltede materiale er vandtæt.

Shopper fra Day Birger et Mikkelsen hos Neye


SHORTSENE

Du ejer sikkert et par klassiske afklippede denimshorts allerede, men den her sommer må dine denimshorts gerne have en feminin bølget kant. Brug dem, som altid, til en hvid T-shirt og sneakers, hvis stilen skal være casual eller en løs skjorte og høje sandaler, hvis du skal være lidt mere bohemet.

Shorts fra H&M


BADEDRAGTEN

Sol og sommer er lig med en ny badedragt, og hvorfor ikke vælge en med afrikanskinspireret print, som du også sagtens kan bruge som body under en let transparent skjorte og til en lang nederdel.


JAKKEN

Armylooket holder stadigvæk den her sæson, men Julie Fagerholdt har naturligvis givet tendensen sit eget cool tvist med fine, skinnende brocher på en halvlang militærjakke. Jakken kunne meget vel blive din næste uundværlige sommerjakke.

Jakke fra Julie Fagerholdt hos Idé Nyt


KJOLEN

En af de største tendenser den her sommer er det moderne nomade-look, og er du også vild med stilen, rammer den her kjole med taljebælte plet. Dress den op med høje sandaler og chunky accessories og du er klar til en festlig sommeraften med vennerne.


SANDALERNE

Bohemestilen præger stadigvæk sandalmoden, og de høje sandaler fra Bianco er et perfekt eksempel. De har peeptoe, har den helt rigtige chunky træhæl, og er lavet i lækkert rødbrunt læder, der gør dem eksklusive at se på.


BLUSEN

Savner du et alternativ til basic T-shirten, skal du have fingrene i en storblomstret bluse i florlet materiale. Den her vil være flot til et par lyse jeans eller shorts, men også se skarp ud til en af sæsonens nederdele og solkysset hud.

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.