Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

GANT

 

GANT I LYNGBY STORCENTER

Du finder Gant i Lyngby Storcenter, tæt på Lille Torv, i stueetagen. Gant sælger modetøj til stilsikre mænd og kvinder, og vi har historisk været særligt kendt for vores flotte skjorter. I dag laver vi hos Gant både moderigtigt tøj til den velklædte mand og kvinde, sportstøj, striktrøjer og meget andet. Du finder også et sæsonbestemt udvalg af flotte accessories og sko i populære designs. Vores personale står altid klar til at give dig en kompetent vejledning, når du har brug for at komme ind og opdatere din garderobe.

Når du handler hos Gant, kan du forvente, at dine produkter er af høj kvalitet og har en lang levetid.
Vi arbejder ud fra særlige principper, hvor vi har en målsætning om kun at producere det bedste tøj ved at bruge gode og bæredygtige materialer. Derfor har vi i Gant indført en filosofi om kun at lave tøj, der både holder længe, men også er tidløst i design og forbliver stilrigtigt. På den måde er både du og vi med til at sikre en mere bæredygtig tøjindustri.

Hvis du skal have opdateret garderoben med lækre skjorter, der kan bruges på kontoret eller tages på til det finere selskab, så tjek vores store udvalg hos Gant i Lyngby Storcenter. Du finder ligeledes et flot udvalg af overtøj og sko, der kan bruges til forskellige lejligheder. Uanset hvilke dele du lige præcis står og mangler i din garderobe, er vi helt sikre på, at vi har lige præcis det, du mangler.

 

HISTORIEN OM GANT

Vores historie går langt tilbage til stiftelsen i 1949, hvor vi blev stiftet af Bernard Gantmacher. Da Bernard døde i 1955, tog hans to sønner over og drev selskabet frem til 1968. I 1968 solgte brødrene Gant videre, men fastholdt roller i selskabet efterfølgende. Derefter bevægede Gant sig bredere ud i modeverdenen og begyndte blandt andet at udgive sportskollektioner. I dag kan du finde Gants mærke i mange forskellige kollektioner og købe både sportstøj, tasker, overtøj og meget mere.

Kom forbi Gant i Lyngby Storcenter og få hjælp af det dygtige personale, hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil snakke lidt om tidens trends. Vi sikrer dig kompetent vejledning, uanset hvad du er på jagt efter. Vi hjælper også gerne, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige gave til en særlig person i dit liv.  Du finder åbningstider og lokation i centret her på siden. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.