Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

Kontakt os

ECCO

 

ECCO I LYNGBY STORCENTER

På første sal i Lyngby Storcenter finder du Ecco og vores sortiment af kvalitetssko til herrer, damer og børn. Med vores brede gruppe af skokategorier er butikken altid et besøg værd, hvis du mangler sko, uanset om det er til arbejde, fritid eller fest.

Uanset hvad kan du være sikker på, at sko fra Ecco er i høj kvalitet og i et smart design, uden at gå på kompromis med komforten. Sko fra Ecco produceres nemlig altid af de bedste materialer med fokus på både kvalitet og komfort. I Eccos skounivers kan du købe sko til alle medlemmer af familien, både voksne og børn. Og du kan vælge imellem et bredt udvalg af fodtøj til alle årstider.

 

GODT HÅNDVÆRK

Ecco sko bliver lavet til at holde længe og bruges til alle anledninger. Det kræver, at skoene bliver produceret af nogle holdbare og stærke materialer, som kan holde år efter år. Derfor bruger vi hos Ecco kun de fineste råmaterialer til at lave læder og andre materialer, der bruges til at producere vores sko. For at kunne skabe de bedste sko på markedet gør vi i Ecco brug af innovative teknologiske løsninger, som er unikke for vores sko. Kombinationen af de bedste teknologier og stærkeste materialer fra naturen giver Ecco-sko den komfort og kvalitet, som vi er kendt for. I Ecco i Lyngby Storcenter finder du altid et bredt udvalg af sko, som du kan være sikker på holder til livets mange aktiviteter.

 

SKO TIL MANGE ANLEDNINGER

Ecco blev stiftet i 1963 af Karl Toosbuy i Bredebro, og vi er sidenhen vokset og blevet et verdensomspændende brand med butikker i mange lande. Skobutikkens succes skyldes ikke mindst, at skoene opfylder nogle vigtige praktiske behov og passer til mange forskellige anledninger. Ecco-sko laves nemlig i designs, der passer både til det formelle outfit med skjorte og jakke, men også til det mere afslappede udtryk, du ønsker i fritiden. Udover et flot og tidløst design er skoene af høj kvalitet og holder sig flotte i mange år.

Tøv ikke med at komme forbi og se udvalget hos Ecco i Lyngby Storcenter, hvis du er i tvivl om, hvilke sko der er de rigtige for dig. Vores kompetente personale i Ecco står altid klar til at hjælpe dig og din familie med at finde det helt rigtige fodtøj.

Se Eccos placering i Lyngby Storcenter på kortet nedenfor. Find parkering i Lyngby Storcenter her.