TASKER, SMYKKER OG ACCESSORIES I LYNGBY STORCENTER

Er du på jagt efter en ny taske, eksklusive smykker eller fine accessoires til en særlig lejlighed? Du finder alt i tasker af høj kvalitet til elegante smykker og guldsmede i Lyngby Storcenter. Det betyder, at du kan gå rundt i centrets fantastiske rammer og blive inspireret til den perfekte taske eller den perfekte halskæde, ring eller armbåndsur.

Der er desværre ingen butikker inden for denne kategori


I Lyngby Storcenter finder du derudover et stort udvalg af lækkert tilbehør og accessories som f.eks. tørklæder og lækre handsker og punge til smarte solbriller og hatte.

 

DEN PERFEKTE SMYKKEBUTIK – MERE END BLOT ET SMYKKE

Skal du forkæle en du holder af? Eller måske dig selv? Så er et smykke den perfekte gave. Vores smykkebutikker og guldsmede har alle et fantastisk og lækkert udvalg af eksklusive og stilfulde smykker.

Du kan finde smykker i alverdens former og farver og i mange forskellige materialer. Her er alt fra ringe og øreringe til halskæder, armbåndsure og vielsesringe. Du kan med garanti finde den perfekte gave til en, du holder af eller lidt ekstra forkælelse til dig selv.

Et smykke er en personlig gave, der vil bringe glæde i mange år og personalet i smykkeforretningerne er altid klar til at hjælpe og rådgive dig med købet af den perfekte gave.
Et smykke kan både være ment som prikken over i’et til et lækkert sæt tøj eller være en personlig og meningsfyldt gave. En gave, der både afspejler kærlighed og personlighed. Smykkebutikkerne i Lyngby Storcenter har et fantastisk udvalg og du kan derfor finde smykker til kvinder og smykker til mænd.

 

DEN PERFEKTE TASKEBUTIK – EN VERDEN AF TASKER I LYNGBY STORCENTER

I Lyngby Storcenter finder du alt fra eksklusive og lækre lædertasker til praktiske og rummelige rejsetasker. Derudover kan du også finde bæltetasker, mavetasker og rygsække i vores taskebutikker.

Det store udvalg i Lyngby Storcenter betyder, at du kan finde den perfekte taske til dig selv eller en, du holder af. Mangler du en rejsetaske eller en kuffert?
Du finder mange forskellige rejsetasker, kufferter og praktiske rygsække til din rejse. Eller hvad med en kompakt weekendtaske eller farverig strandtaske til sommeren?

Her er alt i tasker til børn, tasker til mænd og tasker til kvinder, rygsække og kufferter.

Du kan finde alt fra den traditionelle skoletaske til skuldertasker og computertasker, hvis du skal bruge en ny taske til studiet eller arbejdet.

Skal du bruge en lækker taske til hverdagen, kan du finde tasker i forskellige størrelser og farver og du vil med garanti finde en taske, der passer til din stil. Besøg Lyngby Storcenter, bliv inspireret af det store udvalg af smykker og tasker og find netop de ting, der passer til din stil.


Se mere

Dametøj i Lyngby Storcenter

Dametøj

Er du på udkig efter lækkert dametøj og fashion i Lyngby Storcenter? Så klik her

Herretøj i Lyngby Storcenter

Herretøj

Herretøjsbutikkerne i Lyngby Storcenter har alle et fantastisk udvalg af herretøj.

Børnetøj i Lyngby Storcenter

Børn

Er du på udkig efter børnetøj. Du kan finde lækkert børnetøj og fantastiske børnebutikker i Lyngby Storcenter.

Bolig i Lyngby Storcenter

Bolig

I Lyngby Storcenter finder du et fantastisk udvalg af boligbutikker, der alle er klar til at hjælpe og rådgive dig med indretningen af din bolig.