Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

WUNDERWEAR

WUNDERWEAR I LYNGBY STORCENTER

Wunderwear er en landsdækkende lingerikæde, bestående af 34 multibrand butikker. Wunderwear har et eksklusivt udvalg af lingeri, nattøj, badetøj og strømper i alle de moderigtige og kendte mærker. Du finder blandt andet varer fra mærker som Calvin Klein, Chantelle, Tommy Hilfiger og bæredygtige Copenhagen Cartel. Blandt det store udvalg kan du helt sikkert finde noget, der falder i din smag. Vi ser det nemlig som en af vores vigtigste opgaver at hjælpe enhver kvinde med at fremhæve sine bedste sider.

 

DIN FORETRUKNE LINGERIBUTIK

Konceptet er ganske enkelt: Wunderwear vil være din foretrukne lingeributik og hjælper dig derfor gerne med at finde det perfekte sæt lingeri, den flotte bikini til strandferien og nylonstrømper til kjolen. Du kan være sikker på at få solid rådgivning af vores dygtige personale, som altid er klar til at hjælpe med at finde de varer, der passer perfekt til dine ønsker og behov.

TØJ OG UNDERTØJ TIL EN AKTIV HVERDAG

Hos Wunderwear i Lyngby Storcenter finder du også et godt udvalg af sportstøj og sportsvenligt undertøj. Afhængigt af hvilken sport du dyrker, kan dit behov for undertøj variere. Derfor er det vigtigt at købe en sports-bh, der passer til den sport, du dyrker, uanset om det er yoga, løb eller kontaktsport. Hos os kan du være sikker på at få den rette hjælp og vejledning, når du skal vælge sportsundertøj. Vores personale er bevidste om, at alle kvinder er forskellige, og vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde det helt rigtige undertøj. Vi brænder for at hjælpe dig med at finde det undertøj, der fremhæver dine bedste sider, samtidig med at du kan føle dig godt tilpas og bevæge dig frit – uden begrænsninger.

 

GAVEIDÉER FRA WUNDERWEAR

Søger du en intim eller sød gave til en veninde eller kæreste? I Wunderwear finder du et stort udvalg af brands og gaveidéer i forskellige prisklasser. Køb et lækkert sæt nattøj i super behagelige materialer til en veninde, der holder af at sove i de mest komfortable klæder. Kom forbi og få hjælp af vores venlige og hjælpsomme personale og find den gave, som vil få hende til at føle sig helt speciel.

Du finder os i hyggelige lokaler på stueetagen i Lyngby Storcenter. Se på kortet nedenunder, præcist hvor i centret du kan finde Wunderwear – Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken. Find parkering i Lyngby Storcenter her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: