Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

JACK & JONES

 

JACK & JONES I LYNGBY STORCENTER

På første etage i Lyngby Storcenter finder du Jack & Jones, som i mange år har været en af de mest populære mærker indenfor jeans og andre denim tøjdele herhjemme. Men selvom jeans fylder meget i Jack & Jones i Lyngby Storcenter, finder du også alle andre tøjdele i butikken. Vores udvalg spænder bredt og indeholder udover alle almindelige tøjdele også undertøj, sko og accessoires. I Jack & Jones kan du købe hele outfits til enhver lejlighed, uanset om du skal være skarpt klædt på til en jobsamtale eller være aktiv med familien udendørs.

Jack & Jones har siden 1990 arbejdet med at skabe stilfulde designs til mænd i alle størrelser og aldre. Oprindeligt er Jack & Jones fokuseret på det elegante og rå design med denim materialer i fokus. I dag finder du et stort udvalg af herretøj i alle kategorier og størrelser hos Jack & Jones, hvor mode nemlig ikke defineres af størrelse eller alder. Derfor er der også mulighed for at købe vores kollektioner i store størrelser uden at gå på kompromis med pasform. Så uanset om du skal købe jeans, overtøj, undertøj eller noget helt tredje indenfor herremode, kan du finde det hos Jack & Jones i Lyngby.

Vi er hos Jack & Jones løbende fokuseret på at udvikle sig mod et mere bæredygtigt brand ved at fokusere på arbejdsforhold, bæredygtige materialer og mange andre miljømæssige aspekter.

 

FÅ INSPIRATION OG GODE RÅD I JACK & JONES

Hvis du har behov for gode råd til mode og trends eller hjælp til at finde den rigtige model og størrelse, skal du ikke tøve med at komme forbi butikken. Vi i Jack & Jones i Lyngby Storcenter står nemlig altid klar til at hjælpe og guide dig frem til de rigtige varer. Selvom Jack & Jones er kendte for vores jeans og historisk set har brugt denim materialer i mange af vores produkter, kan du finde mange andre varer i Jack & Jones. Faktisk kan du finde tøj til enhver anledning. I Jack & Jones kan du blive klædt på til alt lige fra den formelle jobsamtale til de afslappede dage derhjemme.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.