LEGETØJ OG BØGER I LYNGBY STORCENTER – FRA TRADITIONSRIGE LEGETØJSMÆRKER TIL MODERNE SKANDINAVISK

Er du på udkig efter legetøj til dit barn, eller en god bog til dig selv? Så kig forbi Lyngby Storcenter, hvor du finder et stort udvalg af legetøj til børn i alle aldersgrupper, samt bøger til store og små.

Der er desværre ingen butikker inden for denne kategori


I Lyngby Storcenter finder du fantastisk legetøj fra kendte mærker som LEGO, Playmobil, BRIO, Disney og meget mere. I vores legetøjsbutikker finder du også legetøj i mange prisklasser, til forskellige formål og til både små som store børn.

 

LYNGBY STORCENTER HAR FOKUS PÅ SJOV OG LEG

Lyngby Storcenter har fokus på sjov og leg. Derfor er det også vigtigt for os at tilbyde et bredt udvalg af legetøj. Vores butikker har fokus på sjove, udfordrende og underholdende legetøjsprodukter, som kan styrke kreativiteten, give masser af fordybelse og læring samt samtidig styrke barnets udvikling.

 

LEGETØJSBUTIKKER TIL DRENGE OG PIGER

Find de klassiske mærkevarer i vores traditionsrige legetøjsbutikker, hold øje med butikkernes spotvarer og midlertidige pop up-butikker, eller fordyb dig i specialbutikkernes fantastiske børneunivers, hvor du finder det fineste legetøj i stilrent skandinavisk design. I Lyngby Storcenter finder du masser af inspiration, sjov og underholdning. Hvis du er på udkig efter legetøj, er Lyngby Storcenter det helt rigtige sted at tage hen!


Se mere

Bolig i Lyngby Storcenter

Bolig

I Lyngby Storcenter finder du et fantastisk udvalg af boligbutikker, der alle er klar til at hjælpe og rådgive dig med indretningen af din bolig.

Dagligvarer & Specialiteter i Lyngby Storcenter

Dagligvarer & Specialiteter

Er du på udkig efter gode dagligvarer og delikate specialiteter? Oplev udvalget af dagligvarebutikker i Lyngby Storcenter.

Dametøj i Lyngby Storcenter

Dametøj

Er du på udkig efter lækkert dametøj og fashion i Lyngby Storcenter? Så klik her

Herretøj i Lyngby Storcenter

Herretøj

Herretøjsbutikkerne i Lyngby Storcenter har alle et fantastisk udvalg af herretøj.