DAGLIGVARER OG DELIKATESSER – OPLEV VORES DAGLIGVARE OG DELIKATESSEBUTIKKER I LYNGBY STORCENTER

Du kan opleve et fantastisk udvalg af dagligvarer- og delikatessebutikker i Lyngby Storcenter, hvor du både kan få klaret de hurtige indkøb i form af en lille snack eller de helt store indkøb til fødselsdag og fest.

Der er desværre ingen butikker inden for denne kategori


Alle dagligvarebutikkerne i Lyngby Storcenter fører et fantastisk og lækkert sortiment af friske og skønne dagligvarer og delikatesser. Det betyder, at du både kan finde de enkle og hurtige basisvarer og de mest nødvendige ting til hjemmet, samtidig med at du kan opleve eksklusive og lækre delikatesser samt eksotiske madvarer.

Derudover har du også mulighed for at få personlig og professionel vejledning, når du skal finde den perfekte vin, specialøl eller spiritus. Det uddannede og professionelle personale er altid klar på at hjælpe og rådgive dig, så du kan finde den perfekte drikkelse til et specielt arrangement. Drikkevarer, der ikke blot komplimenterer din middag bedst muligt, men i særdeleshed også selskabet og omgivelserne.

Vores store udvalg af dagligvarebutikker i Lyngby Storcenter gør det både nemt og hurtigt at finde de mest nødvendige ting til hverdagen og samtidig blive inspireret til en lækker middag eller måske weekendens store menu.

Indkøbsmulighederne i Lyngby Storcenter gør det også muligt for dig at købe stort ind af både drikkevarer og snacks til ugens løb. Derudover kan du nyde godt af vores specialbutikker, hvor du kan finde alt fra lækre chokolader og specielle te- og kaffesorter, fantastiske vine samt velsmagende oste og andre gourmetvarer.

 

FANTASTISKE INDKØBSMULIGHEDER I LYNGBY STORCENTER

Er du på udkig efter en lækker og velsmagende fødselsdagsgave eller værtindegave? Så kan du ligeledes besøge specialafdelingerne i Lyngby Storcenter og finde lige netop dét, du står og mangler. En æske med fyldte chokolader, boblende champagner eller fyldige vine?

Du kan ligeledes finde en gave til ethvert arrangement i butikkerne.
Står du og mangler fredagsslik eller andet til den søde tand? Så kan du med garanti finde noget i vores dagligvarebutikker.

Udvalget af dagligvarebutikkerne i Lyngby Storcenter er skabt således, at du opnår den perfekte kombination af kvalitet og udvalg.
Du kan eksempelvis både opleve en stor og lækker Føtex samt en behændig Normal.

Skal du klare de hurtige indkøb, eller stille den lille sult, kan du klare det hele i
7-Eleven. Vi har skabt en sammensætning af dagligvarebutikker i Lyngby Storcenter, der både er behændige og ligetil samt kan give inspiration og lidt ekstra forkælelse i hverdagen.

Når du klarer indkøbet af dagligvarer i Lyngby Storcenter, vil du kunne opleve et udvalg af butikker og omgivelser, der både byder på fantastisk kvalitet og inspirerende rammer.

Du kan finde forskellige specialiteter i centret, blandt andet en slagter- og fiskeriafdeling i Føtex samt gå på opdagelse i specialforretningerne.

Er der behov for lidt ekstra forkælelse og noget til den søde tand? Så kan du opleve et stort og lækkert sortiment af kager og tærter i Brioche Dorée.
Ønsker du fantastisk og uovertruffen chokolade og specialiteter kan du slå et smut forbi Summerbird og forkæle dig selv.

Er du på udkig efter den perfekte vin til et hyggeligt arrangement? Så er Vinspecialisten i Lyngby Storcenter klar til at rådgive og vejlede dig med valget af den perfekte drue.

Skal den perfekte drue eventuelt komplimenteres med lækker og håndlavet chokolade, kan du besøge Sv. Michelsen Chokolade.

Vi har gjort meget ud af at kunne tilbyde dig de perfekte indkøbsmuligheder, så du kan klare dine indkøb på nem og overskuelig vis. Om du skal klare de hurtige og mest nødvendige indkøb til køkkenskabene, eller om du skal bruge lækre råvarer til et festmåltid, så er Lyngby Storcenter et sted for dig.


Se mere

Bolig i Lyngby Storcenter

Bolig

I Lyngby Storcenter finder du et fantastisk udvalg af boligbutikker, der alle er klar til at hjælpe og rådgive dig med indretningen af din bolig.

Dametøj i Lyngby Storcenter

Dametøj

Er du på udkig efter lækkert dametøj og fashion i Lyngby Storcenter? Så klik her

Herretøj i Lyngby Storcenter

Herretøj

Herretøjsbutikkerne i Lyngby Storcenter har alle et fantastisk udvalg af herretøj.

Børnetøj i Lyngby Storcenter

Børn

Er du på udkig efter børnetøj. Du kan finde lækkert børnetøj og fantastiske børnebutikker i Lyngby Storcenter.