Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

RITUALS

 

RITUALS I LYNGBY STORCENTER

På stueplan overfor Imerco Home finder du en velværebutik, hvor du kan sætte farten helt ned. Når du træder indenfor hos Rituals i Lyngby Storcenter skal du føle dig velkommen og tryg, så du ikke har noget imod at slappe helt af og komme ned i gear. Hos os får du nærværende betjening og god service, så du både har ydre og indre ro til at finde de helt rigtige produkter for dig.

 

UNIK KOMBINATION AF MODERNE TEKNOLOGI OG RITUALER FRA ØSTEN

Når du træder ind hos Rituals i Lyngby Storcenter, glemmer du helt, at du befinder dig i et center. Her træder du nemlig ind i et univers, hvor der er fokus på ro og velvære. Vores sortiment byder på produkter, der er lavet gennem moderne teknologi og traditionelle ritualer fra Østen. Vi forhandler en unik kombination af hudpleje, kropspleje, skønhedsprodukter og produkter til hjemmet, som du ikke finder andre steder. Vores produkter er eksklusive kvalitetsprodukter for dig, der gerne vil finde de små ubetydelige øjeblikke i dit liv og lære at sætte pris på dem.

Hos Rituals i Lyngby føler du dig altid velkommen, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige ritualer for dig. Vores lækre produkter er produceret med inspiration fra visdommen i Asiens ældgamle traditioner, og produkternes skønne og drøje dufte hjælper dig med at se lykken i de helt små øjeblikke og ting, som man ofte går glip af i hverdagens travlhed.

 

DET HANDLER IKKE OM AT SE GODT UD, MEN OM AT FØLE SIG GODT TILPAS

Hos Rituals sælger vi ikke skønhed – vi giver dig bare en god følelse indeni og udenpå. Vores produkter forvandler dine daglige rutiner til meningsfulde ritualer, hvor du virkelig oplever glæden ved livets forskellige øjeblikke – uanset om det er, mens du tager opvasken, tager et langt bad, eller når du plejer dit ansigt eller krop med nærende produkter. Vi står altid klar i butikken til at hjælpe og vejlede dig på en nærværende måde, og du kan være helt sikker på, at det for os er det allervigtigste, at du føler dig 100 % tilpas. Siden 2002 har Rituals været et helt unikt brand, når det kommer til følelsen af luksuriøs livsstil. Vores luksusprodukter til hjemmet og kroppen er de eneste af sin slags, og hvert produkt er tiltænkt at berige dit liv på den ene eller den anden måde. Vores produkter er udviklet til at give dig følelsen af komfort og velvære – både psykisk og fysisk.

 

HVAD FINDER JEG I RITUALS?

Hos Rituals i Lyngby Storcenter finder du en lang række produkter indenfor kategorierne krop, hjem og skønhed. Til hjemmet finder du bl.a. duftpinde, duftlys, duftspreder til aromaterapi samt håndsæbe, håndcremer, te og opvaskemiddel. Til kroppen finder du bl.a. produkter til badet, hånd- og fodplejeprodukter, toiletartikler i rejsestørrelse og selvfølgelig kropsplejeprodukter. Til at give dig en endnu bedre følelse af skønhed finder du bl.a. hudplejeprodukter, parfume, hårplejeprodukter, makeup samt produkter til solpleje.

I Rituals i Lyngby Storcenter forhandler vi selvfølgelig også alle de klassiske kollektioner. Du kan i butikken finde The Ritual of Sakura, The Ritual of Ayurveda, The Ritual of Mehr, The Ritual of Hammam, The Ritual of Jing, The Ritual of Samurai, The Ritual of Holi og selvfølgelig The Ritual of Karma. Du finder derudover også en masse luksuriøse gavesæt, når du vil forkæle en, du holder af. Træd ud af centrets stress og jag og træd indenfor i Rituals’ afslappende og rolige butik, hvor du med garanti vil forelske dig i en af vores lækre produkter. Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig.