SPORT OG FRITID I LYNGBY STORCENTER – FRA SPORTSUDSTYR TIL SPIL, BØGER OG DIY

Skal du opgradere dit sportsudstyr eller mangler du et spil, en bog eller ting til din kreative hobby? I Lyngby Storcenter får du et stort udvalg af sportsudstyr, tilbehør og hobby artikler. Du finder udstyr til alt fra fodbold og basket til DIY-projekter, boglæsning og friluftsliv. Sport og fritid i Lyngby Storcenter dækker vidt og bredt og sammensætningen af vores butikker gør, at du kan finde netop dét, der gør din fritid spændende.

Der er desværre ingen butikker inden for denne kategori


Din fritid kan også være præget af hyggelige hobbyprojekter, gaming og en verden af bøger. Det har du ligeledes mulighed for at finde i Lyngby Storcenter, da vi favner bredt omkring fritidsmuligheder og fritidsinteresser.

Hos vores boghandler kan du begive dig ud i en verden af fantastiske fortællinger og overdådige opskrifter med alt fra krimiromaner til kogebøger. Du finder alt fra selvbiografier og faglitteratur til fantasy, spændende romaner, ny og klassiske børnebøger og inspiration til din næste rejse og oplevelse.

SPORT OG FRITID I LYNGBY STORCENTER – ALT FRA SPORTSTØJ TIL BRÆTSPIL

Er du også helt vild med brætspil? Den der helt specielle følelse og nærværet omkring bordet og brætspillet? Lyder en aften omkring et brætspil sammen med venner og familie som noget for dig? Så er Lyngby Storcenter det helt rette sted for dig.

Du kan opleve et sjovt udvalg af brætspil for hele familien i Lyngby Storcenter. Du kan både finde brætspil, der udfordrer din evne til at tænke hurtigt og din viden. Du kan også finde brætspil, der passer til hele familien, brætspil, der passer til børn og brætspil, der kun er for de voksne.
Du kan finde brætspil, der samler hele bordet til ét hold og hvor I sammen skal vinde over spillet – I er dermed sikret flere timers sjov og underholdning.

Skal du bruge nyt sportsudstyr eller sportstøj, kan du opleve et fantastisk udvalg i vores sportsbutikker. Sportsbutikkerne i Lyngby Storcenter favner bredt og du kan derfor finde alt fra nye fodboldsko og håndboldtrøjer til yogaudstyr, tennisketsjere og løbesko. Fælles for vores sportsbutikker er det smilende, professionelle og imødekommende personale, der altid er parate til at rådgive og vejlede dig.

Vi er vilde med at samle både familie og venner i Lyngby Storcenter – om det er fodbold i haven eller brætspil i stuen. Hvilken underholdning vil du have? Vil du udfolde din kreativitet med saks og papir, samles med vennerne om et sjovt brætspil eller vil du ud og være aktiv i naturen eller i fitnesscenteret?

Kom forbi Lyngby Storcenter og se vores store udvalg i alt fra sport DIY, bøger, spil, underholdning og hvad du ellers lige står og mangler.


Se mere

Sko i Lyngby Storcenter

Sko

I Lyngby Storcenter har vi et stort udvalg af fantastiske skobutikker.

Bolig i Lyngby Storcenter

Bolig

I Lyngby Storcenter finder du et fantastisk udvalg af boligbutikker, der alle er klar til at hjælpe og rådgive dig med indretningen af din bolig.

Børnetøj i Lyngby Storcenter

Børn

Er du på udkig efter børnetøj. Du kan finde lækkert børnetøj og fantastiske børnebutikker i Lyngby Storcenter.

Bøger & Legetøj i Lyngby Storcenter

Bøger & Legetøj

I Lyngby Storcenter finder du et stort udvalg af legetøj til børn, samt bøger til alle aldersgrupper.