Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

DULONG FINE JEWELRY

 

DULONG FINE JEWELRY I LYNGBY STORCENTER

I stuen, ved den midterste udgang til Klampenborgvej, kan du finde Dulong Fine Jewelry. I Dulong kan du finde et hav af smukke smykker i gode materialer. Der er siden 2005 blevet lavet kollektioner af armbånd, halskæder, ringe, vedhæng og øreringe. Der arbejdes med gode materialer som 18K guld, perler og diamanter.

Hvis du er på udkig efter smykker, kan du med fordel komme forbi Dulong. Vores personale står altid klar til at give dig en gratis og uforpligtende smykkekonsultation. Ved konsultationen vil dine ønsker og tanker blive gennemgået, og herefter vil de forskellige designmuligheder fra Dulong Fine Jewelry blive præsenteret, hvorefter smykkerne prøves. Det er også muligt, efter aftale, at møde juveler Marianne Dulong bag disken i butikken.

Tidløst design, kvalitet og kompromisløst håndværk er essensen af Dulong Fine Jewelry i Lyngby Storcenter. Dulong Fine Jewelry er skabt i samarbejde mellem juveler Marianne Dulong og designer Anja Camilla Alajdi. Det var den fælles passion for skabelsen af tidløse smykker og ønsket om at lave moderne smykker til den anstændige, mode- og kvalitetsbevidste kvinde.

 

SMUKKE KOLLEKTIONER MED KARAKTER

Dulong Fine Jewelry i Lyngby Storcenter har fundet nogle af de dygtigste guldsmede i Danmark, og inspirationen til smykkerne kommer fra den danske og skandinaviske natur – lyset, kraften og dens kølige farve. Der ønskes at give et nyt liv i sammensætningen af guld og sølv. Alle Dulongs kollektioner har nogle særegne karakteristika, men med en fælles identitet, der gør det muligt at kombinere smykkerne på tværs af kollektioner.

Vores designere har en passion for individuel pasform. Derfor fås langt de fleste smykker i ikke bare forskellige størrelser, men også i forskellige materialer. De fem materialer, vi arbejder med, er guld, hvidguld, pink guld, sølv og oxideret sølv. Hvis du ønsker en yderligere personliggørelse af de smykker, du køber, kan du kombinere smykket med et vedhæng fra en af kollektionerne.

Søger du nogle smykker med karakter, et tidløst design og kvalitetsarbejde, så er Dulong Fine Jewelry i Lyngby Storcenter altid et besøg værd. Vores personale står altid klar med et smil, god service og høj ekspertise til både at hjælpe og vejlede dig, så du bedst muligt finder det, du leder efter.

Du kan finde information om parkering i Lyngby Storcenter her.