DU FINDER ALT I SKØNHED OG HELSE I LYNGBY STORCENTER

Skønhed og helse dækker over mange ting, og det kan både være personlig pleje af både krop og sind. I Lyngby Storcenter kan du finde mange butikker, der fører et fantastisk udvalg af produkter og services.


Når du går igennem Lyngby Storcenter, kan du blive inspireret af de forskellige butikker med fokus på skønhed og helse – alt fra skønhedsbehandlinger og en tur hos frisøren til kosttilskud og skønhedsprodukter.

Find lækre skønhedsprodukter i vores mange butikker og alt fra forskellige cremer, shampoos og sæber til kosttilskud, olier og vitaminer. Skønhed og helse gælder både det ydre og det indre og det er vigtigt at passe og pleje begge dele.

Den personlige pleje styrker ikke blot dit immunforsvar og kroppens velvære – den styrker også din selvtillid. Den rette pleje af det ydre og det indre gør, at du føler dig bedre tilpas.

ET BESØG HOS EN OPTIKER I LYNGBY STORCENTER ER OGSÅ SKØNHED OG HELSE

Skønhed og helse handler også om dit velbefindende og du kan derfor både finde en apoteker og optikere i Lyngby Storcenter. Med et besøg hos optikerne kan du få klaret alt fra synstests og nye brilleglas til vejledning og rådgivning omkring solbriller og kontaktlinser.

Dit syn er ekstremt vigtigt og du bør derfor passe godt på det. Fælles for vores optikere i Lyngby Storcenter er deres gennemgående ekspertise, høje service og smilende udstråling.
Du bliver altid budt velkommen hos vores optikere, hvor dit syn og dit velbefindende er det vigtigste.

Hos vores apoteker kan du finde alt fra håndkøbsmedicin og kosttilskud til receptpligtig medicin og andre essentielle ting til hjemmet såsom plastre og forbindinger. Det faguddannede og professionelle personale er altid klar til at rådgive og vejlede dig og du kan altid forvente råd, der er baseret på solid erfaring og viden.

SKØNHEDSPRODUKTER TIL DIG OG DEM DU HOLDER AF I LYNGBY STORCENTER

Der behøver ikke at være en anledning til at investere i skønhedsprodukter, skønhedsbehandlinger eller personlig pleje. Det er også noget, du kan købe til dig selv og dermed skrue lidt ekstra op for forkælelsen.

I vores mange butikker i Lyngby Storcenter kan du derfor finde skønhedsprodukter og skønhedsbehandlinger til både dig, din familie samt dine venner og veninder.
Det kan være alt fra en lækker håndcreme og en lotion til en klipning hos frisøren eller en skønhedsbehandling.

Hvis du vil passe, forkæle og pleje dit ydre, er Lyngby Storcenter perfekt for dig.
Her kan du finde alt fra manicure og pedicure til hudbehandlinger, voksbehandlinger og frisører. Det er personlig pleje, der giver dig en ekstra følelse af velvære og selvforkælelse.

Den personlige pleje skal både komme indefra og udefra og det er især indefra, at du kan styrke kroppens immunforsvar og velbefindende med naturlægemidler og kosttilskud.

SKØNHEDSPLEJE TIL AL SLAGS VEJR

Det danske vejr og klima er omskifteligt og netop de markante skift mellem hård vind, regnvejr samt lave temperaturer og milde briser, solskin og lune temperaturer, har markant indvirkning på din krop og din hud.

Det er vigtigt, at du både passer på dig selv og din krop. Når du føler dig frisk og velplejet, vil du altid kunne føle dig bedre tilpas.

Skal du bruge den perfekte gave til en du holder af? Den perfekte gave til din kæreste, din bror, din søster eller måske dine forældre? Skønhedsprodukter, skønhedsbehandlinger og produkter til den personlige pleje er en fantastisk gave, der med garanti vil blive værdsat og som kan bruges med det samme.

Fælles for alle vores butikker og klinikker i Lyngby Storcenter er den gennemgående professionelle ekspertise, der munder ud i en personlig rådgivning og vejledning.
Det betyder, at du altid er i trygge hænder i vores butikker og skønhedsklinikker


Se mere

Smykker & Accessories i Lyngby Storcenter

Smykker & Accessories

Besøg vores smykkeforretninger og taskebutikker i Lyngby Storcenter her!

Bolig i Lyngby Storcenter

Bolig

I Lyngby Storcenter finder du et fantastisk udvalg af boligbutikker, der alle er klar til at hjælpe og rådgive dig med indretningen af din bolig.

Herretøj i Lyngby Storcenter

Herretøj

Herretøjsbutikkerne i Lyngby Storcenter har alle et fantastisk udvalg af herretøj.

Dametøj i Lyngby Storcenter

Dametøj

Er du på udkig efter lækkert dametøj og fashion i Lyngby Storcenter? Så klik her