Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

TELIA

TELIA I LYNGBY STORCENTER

På stueplan i Lyngby Storcenter, i midten af centeret, finder du Telia butik. Her kan du finde og prøve et bredt udvalg af nye smartphones og tablets og få kompetent rådgivning om abonnementer, smartphones og meget mere.

Telia er Danmarks største teleselskab med over 3 mio. brugere. Denne titel forpligter, og derfor har vi placeret 4.000 mobile netværksantenner rundt omkring i landet. Det betyder, at du som kunde altid har optimal dækning, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Det betyder også, at vi hos Telia kan bryste os med at have det største, bedste og hurtigste 4G netværk i Danmark. Med Telia som teleudbyder har du altså de absolut bedste forudsætninger for at få opfyldt dine behov indenfor telefoni, bredbånd og TV.

Den internationale udrulning af 5G internet, der er hurtigere og mere præcist end 4G internet, fandt sted i starten af 2021. Telia er i gang med at opgradere vores netværk, så du allerede i dag kan drage fordel af det nye, hurtige internet flere steder i landet. I løbet af 2022 regner vi med at have gjort langt det meste af Danmark i stand til at kunne surfe på nettet med 5G hastigheder.

FORDELE VED AT HAVE ABONNEMENT HOS TELIA

Der er mange fordele ved at have sit abonnement hos Telia. Først og fremmest kan man drage stor glæde af de mange kompetente medarbejdere, der arbejder i Telias butik i Lyngby Storcenter, såvel som i vores online kundecenter.

Telia har et bredt udvalg af abonnementsordninger, så der er helt sikkert et, der også passer til lige netop dig – uanset dit forbrug. Her kan du både finde et stort abonnement til dig, der ofte snakker i telefon eller streamer film, videoer, mails eller sociale medier på telefonen, eller et lille abonnement, hvis dit forbrug er minimalt. Desuden er de fleste af vores abonnementer ’5G ready’, så du har mulighed for at tilkoble dig 5G netværket, så snart du befinder dig et sted, hvor det tilbydes.

For familier er der mange penge at spare ved at slå abonnementerne sammen. Hos Telia kan du slå op til 6 abonnenter sammen, og jo flere abonnenter I har, jo billigere bliver det. Desuden tilbyder vi et abonnement, der er skræddersyet til børns første mobiltelefon, så du ikke skal betale for meget for dit barns mobilabonnement.

Udover at udbyde abonnementer der er skræddersyet til de fleste typer forbrug, er der også andre fordele, som du kan få glæde af som kunde hos Telia. Du kan bl.a. købe et mobilabonnement, hvor du får en Netflix-bruger med i abonnementet. Desuden kan du, som kunde hos Telia, få rabatter til en række services. Du kan få rabat til streamingtjenester som Discovery+, Spotify, HBO og FLIPP. Desuden tilbyder vi rabatter på tjenesterne Microsoft 365 og Telia Secure.

Hos Telia udfordrer vi hele tiden os selv til at blive bedre og mere innovative og at kunne tilbyde vores kunder bedre og mere enkle løsninger samt hurtigere service i høj kvalitet.

 

Tag et smut forbi Telia i Lyngby Storcenter og få kompetent rådgivning om vores store udvalg af produkter og services. Find parkering i Lyngby Storcenter her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: