Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

KIG-IND

 

KIG-IND I LYNGBY STORCENTER

Kig-Ind er en modebutik til kvinder i Lyngby Storcenter, og du finder os på stueetagen ved indgangen fra Kanalvej. Vi sælger tøj i både små og store størrelser og har det perfekte udvalg til dig, der vil fylde garderoben op til alle lejligheder, uanset om du skal klædes fint på til en festlig begivenhed eller ønsker noget stilrigtigt, men afslappet tøj til hverdagen.

I butikkens store udvalg af kendte brands finder du altid noget lækkert, der passer til lige netop din stil.
Kig-Ind fører nemlig flot og moderigtigt tøj fra en lang række kendte og eftertragtede mærker, såsom Brax, Joseph Ribkoff, Frank Lyman, Lutha, Just White, Zerres, In Front, Bianca, Mongul, Desoto, Eterna, Claire, de nyeste Paris varer og mange flere. Hos os finder du næsten alle tøjkategorier, og du kan blandt andet købe følgende varer i butikken:

  • Overtøj
  • Overdele
  • Undertøj
  • Bukser
  • Kjoler

Udover at shoppe tøj finder du også et lækkert udvalg af håndtasker, smykker, tørklæder, handsker og en masse andre accessories i butikken.

 

BYENS BEDSTE SERVICE FÅR DU I KIG-IND

Som kunde hos Kig-Ind i Lyngby Storcenter kan du altid forvente at få den bedste service. Vores venlige personale er engagerede og brænder for den gode kundeoplevelse, uanset om du har planlagt dit besøg på forhånd og ved lige, hvad du mangler eller blot ønsker at tjekke det lækre udvalg ud.

Hvis du mangler hjælp til størrelser eller blot har brug for lidt inspiration, kan du være sikker på, at vi er til stede og klar til at hjælpe dig. Vi brænder for at give dig den bedste shoppeoplevelse og gør altid vores bedste for, at du går fra butikken, med tøj du bliver glad for. Hvis du ønsker at købe en vare, men ikke finder den rigtige størrelse, kan den ofte bestilles hjem, hvis du henvender dig til personalet. Mange af varerne i butikken kan på bestilling også skaffes i str. 46-50.

 

GAVEIDÉER

Hvis du leder efter en gave til en, der sætter pris på god kvalitet og lækkert design, er Kig-Ind i Lyngby Storcenter den rigtige forretning. Kom forbi Kig-Ind og få hjælp af vores søde personale eller se selv rundt blandt udvalget af modetøj, sko og accessoires og find den helt rigtige gave. Husk, at varerne fra butikken kan byttes indenfor 14 dage mod forevisning af købsbon, hvis størrelsen eksempelvis ikke passer.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.