Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

Kontakt os

GABOR

 

GABOR I LYNGBY STORCENTER

På 1. sal i Lyngby Storcenter finder du skobutikken Gabor, som er placeret mellem Paw Sko og Sport 24. Det er her du finder lækkert og flot fodtøj til kvinder i alle aldre. Vores tyske rødder gør, at du altid er sikret højeste kvalitet – uanset hvilket par sko du vælger. Vi er også stolte af, at flere af vores kunder bliver livslange Gabor-kunder, fordi de elsker vores sko og støvler så meget.

 

VINTERSTØVLER TIL KVINDER

Hos Gabor i Lyngby Storcenter finder du støvler til alle anledninger og alt slags vejr. Vi forhandler både flotte støvler i læder eller ruskind, som kan bruges sæson efter sæson, år efter år. Vi forhandler både korte støvler – også kaldet støvletter, mellemlange støvler, lange støvler og varme vinterstøvler. Du finder både klassiske chelsea-støvler, flade støvler og støvler med hæl i forskellige højder. Vi har støvler, der går helt op til knæet, støvler der passer til et aktivt udendørsliv, og pæne støvler du bruger, når du skal i byen.

Hos Gabor i Lyngby Storcenter finder du altså støvler til alle aspekter af dit liv. Kom ind i butikken og se det store udvalg – vi har helt sikkert også et par lækre støvler til dig.

 

BEHAGELIGE SNEAKERS FRA GABOR I LYNGBY

Hos Gabor i Lyngby forhandler vi forskellige sneakers – og vi har helt sikkert et par, der passer til din stil. Vi forhandler sneakers med både høj og lav bund, med lynlås, med snøre og i et væld af forskellige farver og materialer. Hos Gabor finder du også sneakers med højt skaft, så du har god støtte ved anklen. Vi forhandler sneakers i størrelse 35 til størrelse 43/44. Vi forhandler altså sko til kvinder uanset hvilken størrelse du bruger.

 

FIND HJEMMESKO, BALLERINASKO OG SANDALER HOS OS

Hos Gabor i Lyngby Storcenter forhandler vi også et stort udvalg af bløde hjemmesko, fine ballerinasko og dejlige sommersandaler. Uanset hvilken slags sko du er på jagt efter, finder du hos os sko i høj kvalitet og komfort. På den måde kan du bruge skoene igen og igen. Vi har sko til enhver anledning, og i butikken fører vi altid de seneste styles samt vores all-time klassikere, som vi ved vores kunder elsker.

 

HØJHÆLEDE OG LOAFERS TIL DE PÆNE ANLEDNINGER

Hvis du mangler et par sko til de pænere anledninger, fx fødselsdage, bryllupper, barnedåber, eller du bare har lyst til at gøre lidt ekstra ud af det, så kan du hos Gabor i Lyngby altid finde et stort udvalg af flotte pumps og højhælede sko. Alle vores sko har varierende hælhøjder. Du finder også fine loafers, der tilfører dit outfit en klassisk følelse. Hos os finder du altid et stort udvalg af pæne sko i forskellige farver, materialer og med forskellige bunde.

 

Kom forbi butikken i Lyngby Storcenter og se det store udvalg af komfortable damesko i høj kvalitet. Vores søde personale står altid klar til at hjælpe – uanset hvad du skal bruge hjælp til. Find parkering i Lyngby Storcenter her.