Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

SAND COPENHAGEN

 

SAND COPENHAGEN I LYNGBY STORCENTER

Det danske modehus, Sand Copenhagen, som blev grundlagt i 1981, er en af de mest populære modebrands herhjemme. Faktisk forhandles Sand i over 30 lande verden over, og vores varer kan findes i mere end 1200 forhandlere på verdensplan. Nøglen til vores brands succes er kombinationen af skandinavisk design, kvalitet og sydeuropæisk sans for detaljer og materialer. Det kvalitetsbevidste og simple design, som tydeligt præger vores tøj, er et klart tegn på, hvor vi kommer fra, mens inspirationen fra den italienske modeverden, hvor vores tøj designes, tydeligt skinner igennem i vores kollektioner.

 

HVAD FINDER DU HOS SAND?

Hos Sand finder du eksklusivt tøj, der kan bruges til mange lejligheder, og vi har kvalitetsvarer i forskellige prisklasser. Prøv vores jakkesæt, som tydeligt bærer præg af inspiration fra den italienske modeverden, men hvor den danske sans for kvalitet og enkelthed også er i fokus. Uanset om dit jakkesæt skal bruges i hverdagen, på kontoret eller til en særlig festlig lejlighed, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

 

OVERTØJ HOS SAND

Er tiden kommet til en ny frakke eller jakke? Så kan vi hjælpe dig hos Sand i Lyngby Storcenter. Du kan købe lange frakker, som passer til det flotte look og ikke påvirker det eksklusive outfit, du har på indenunder. Vi har også et udvalg af fede jakker, som passer til forskellige sæsoner. Fælles for vores overtøj er, at kvaliteten og komforten er i top, uden at der er gået på kompromis med det elegante og flotte design, som giver dit look et eksklusivt pift. Hos Sand i Lyngby Storcenter kan du også købe smukke kjoler, jakkesæt, bukser og andet tøj i lækre materialer til kvinder. Alle produkterne er i topkvalitet og et design, som fremhæver dine bedste sider.

 

STRIKTØJ

En af vores specielle kollektioner er Sands strik. Vi har en flot kollektion til både kvinder og mænd med behageligt strikket tøj. Du finder blandt andet varme trøjer i flotte, mørke farver til både kvinder og mænd – den perfekte påklædning, når der skal hygges om aftenen ude på terrassen eller i haven.

 

FÅ GODE RÅD OG HJÆLP

Hos Sand i Lyngby Storcenter bliver du altid mødt af venligt og smilende personale. Vi brænder for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tøj, uanset om du er på jagt efter et nyt jakkesæt til jobsamtalen og arbejdslivet eller noget lækkert og behageligt, som kan bruges derhjemme. Du kan være sikker på, at vi gør vores bedste for at give dig den bedste oplevelse og sørger for, at du går ud af butikken med de rigtige produkter.

 

Se på kortet nedenfor, hvor i Lyngby Storcenter du kan finde Sand Copenhagen. Find parkering i Lyngby Storcenter her.