Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

TOMMY HILFIGER

TOMMY HILFIGER I LYNGBY STORCENTER

På stueetagen i Lyngby Storcenter finder du tøjbutikken Tommy Hilfiger, hvor vi specialiserer os i casual modetøj til kvinder, mænd og børn. Her finder du både tøj, accessories, dufte og meget mere for hele familien. Hilfiger er kendt for sine klassiske og tidløse styles, sin mere kantede Hilfiger Denim kollektioner samt de mere runway-inspirerede kollektioner.

Uanset om du er på jagt efter bæredygtigt bomuld til dit afslapningstøj eller silkebluserne til arbejdet, så finder du det hos os i Tommy Hilfiger – praktisk og komfortabelt er nemlig nøgleordene, som kollektionerne bliver produceret efter, så du kan bruge det i alle situationer i hverdagen.

Hvis du er på udkig efter herremode, så finder du her et stort udvalg af frakker og jakker, shorts og badebukser og selvfølgelig de lækreste skræddersyede suits, så du kan stå knivskarpt. Hos Hilfiger i Lyngby Storcenter får du komfort og stil med ethvert stykke tøj, du køber. Du finder Tommy Hilfiger ved siden af Levi’s og Buch Copenhagen. Hvis du har behov for at få fat i os i butikken, kan vi kontaktes på tlf. +45 88 52 89 89.

 

TOMMY HILFIGER – ANSVARSFULD MODE

Tommy Hilfiger er et brand, der er bygget på drømme og beslutsomhed. Vores kollektioner skal være inkluderende og bæredygtige. Tøjet skal være tilgængeligt for alle, og produktionen af det skal samtidig arbejde for at minimere sit klimaaftryk. Dette sker ved hele tiden at optimere produktionen, så vandforbruget minimeres, og der samtidig ikke udledes drivhusgasser. Hvis du vil være med til at bidrage til en mere bæredygtig tøjindustri, så har butikken tre gode råd, som du kan følge:

  1. Vask mindre, brug længere
  2. Kvalitet over kvantitet
  3. Byt garderober – og få nyt ”gammelt” tøj

 

I vores stræben efter at bidrage til en bæredygtig og ansvarsfuld modeindustri har vi i Tommy Hilfiger udviklet en række tiltag, bl.a. 100 % Recycled Jeans, Inclusive Sizing og Tommy Adaptive. Vores kollektioner skal være for alle – uanset størrelse, bevægelighed, og hvad der ellers medvirker til, at den ”normale” tøjindustri ikke passer til dig.

Tommy Adaptive er et ønske om at gøre tøj nemt for alle – også folk med handicap. Tommy Adaptive er tøj, der tilbyder mere bevægelighed. Det er tøj, der tager hensyn til proteser, og som er produceret med nemme lukninger, så det er nemt at tage af og på.

Vi hos Tommy Hilfiger er altså en kæde, der tager ansvar for vores produktion, og det kan du også mærke på kvaliteten af varerne i butikken. Her vil vi stå klar til at tage imod dig og hjælpe med eventuelle spørgsmål.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: