Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

SCANDIC EREMITAGE

På toppen af Lyngby Storcenter finder du hotellet, Scandic Eremitage. En lokation der bringer dig i hjertet af shopping i Lyngby. Vores hotel har 114 lyse og rummelige værelser og 6 suiter, og vi er perfekte til alt fra forretningsrejser til familieture. Fra mange af vores værelser finder du en flot udsigt over Lyngby og de lokale grønne områder.

 

Når du bor på hotellet, kan du gratis anvende Lyngby Storcenters parkeringskælder. Så slipper du for at skulle frygte for en stor ekstraregning ved siden af den hyggelige tur.

 

 

Skønt hotel i Lyngby

Står du og mangler et sted at sove nord for København? Så er et skønt hotel i Lyngby som Scandic Eremitage et oplagt valg. Får du gæster til fest eller samarbejdspartnere,d er skal overnatte, så er du sikker på, at de er i gode hænder hos Scandic Erimitage, der står klar med en dejlig varm seng. Der er mange grunde til at vælge Scandic Erimitage, når du skal bo på hotel i Lyngby:

 • Hotel med central placering i Lyngby
 • Egen restaurant & bar
 • Tæt på udsøgt shopping med masser af butikker og spisesteder
 • Lyse og rummelige hotelværelser
 • Gratis adgang til nærmeste fitnesscenter
 • Flere luksuriøse suiter
 • Gratis parkering
 • Gåafstand til busser og S-tog til København

Receptionen er altid bemandet 24/7 og udstyret med en shop med alt fra snacks, drikkevarer og tandbørster, hvis du har glemt din egen. Du kan roligt tage både børn og kæledyr med på overnatning. Scandic Erimitage er et børne- og kældeyrsvenligt hotel i Lyngby.

 

 

Attraktioner i Nordsjælland

Scandic Eremitage Lyngby ligger centralt placeret nord for København, og dermed ligger vi også i nærheden af et hav af spændende attraktioner i Nordsjælland. Du kan fra vores hotel gå på opdagelse i masser af forskellige seværdigheder. Vi ligger blandt andet i nærheden af følgende fantastiske attraktioner:

 • Bakken
 • Frederiksborg slot
 • Frilandsmuseet
 • Karen Blixen Museet
 • Louisiana
 • Lyngby Stadion

Vi kan derfor være lige det du har brug for, hvis du leder efter et hotel i nærheden af Cirkusrevyen. Scandic Eremitage ligger et stenkast fra Lyngby Stadion, så hvis du vil ud og de lokale fodboldhelte spille i de kongeblåtrøjer, så er vi et godt sted at bo i nærheden. Der er meget at lave, og de mange seværdigheder i nærområdet giver dig mulighed for gå på opdagelse i alt fra dansk landbrugshistorie til international moderne kunst.

 

 

På tur i Lyngby og omegn

I Scandic Eremitage vil vi gerne give dig mulighed for at udforske Lyngby og omegns smukke lokalområde. Derfor stiller vi vores Scandic-cykler til rådighed, dem kan du let låne i receptionen. Så får du en let og dejlig måde at opleve lokalområdet på, hvor du kan suse gennem byen og de grønne områder, og opleve det smukke område af det nordlige Sjælland. Tag cyklen til dyrehaven og gå på opdagelse i den kæmpe skov fyldt med kronhjorte.

 

I gåafstand fra hotellet finder du et godt fitnesscenter, det er gratis for hotellets gæster at benytte sig af. Så hvis du skulle have brug for at holde formen ved lige, eller har bare har brug for motion, så er det supernemt.

 

Konference i Lyngby

Er du på udkig efter et lækkert konferencehotel i Lyngby? Så tilbyder Scandic Eremitage 14 fleksible og moderne mødelokaler, hvor du finder godt et godt A/V system og gratis WiFi. Vi tilbyder gode og tidssvarende lokaler, så du trygt afholde din konference i samarbejde med os. Vi tilbyder ikke blot gode mødefaciliteter, hotellets restaurant står klar til at servicere både med frokost og middag, og den er åben mandag til fredag. Derudover, så står vores hyggelige bar klar til at stå ramme om en god kop kaffe eller en lækker drink.