Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

PARADIS IS

 

PARADIS IS I LYNGBY STORCENTER

På Store Torv, i stueetagen, i Lyngby Storcenter kan du finde Paradis Is. Vores lækre, italiensk inspirerede is, som de fleste danskere kender, kan du få i hjertet af storcentret. Det giver dig mulighed for at kigge forbi os, når du har brug for en pause i din shoppetur. Så står vi klar med en god is, en forfriskende milkshake eller lækker Bubble Tea.

Vores kyndige personale står klar til at vejlede dig bedst muligt, så du får den bedst mulige is – og skulle du finde en spændende ny is, som du overvejer at prøve, kan du selvfølgelig få en smagsprøve, så du ikke kommer til at vælge noget forkert. Hvis du har den mindste tvivl, er du altid velkommen til at spørge vores medarbejdere til råds.

 

IS AF HØJ KVALITET

Hos Paradis Is i Lyngby Storcenter går vi meget op i vores is. For os er det vigtigt, at den is, vi sælger, har den højest mulige kvalitet. Derfor bruger vi også meget tid på nøje at udvælge de råvarer, vi bruger. Vi har rejst over hele verden for at finde de bedste smagsgivende ingredienser. Hos os er isens smag naturlig, fordi vi mener, at naturlig smag, og dermed naturlig is, giver det bedste resultat. Størstedelen af vores ingredienser er økologiske, ligesom vi bedst muligt arbejder med en bæredygtighedsmålsætning.

Paradis sælger ikke kun is til øjeblikket – det er også muligt at købe is til at tage med hjem. Hvis du leder efter en lækker mulighed for dessert til middagen derhjemme, kan du kigge forbi os – så finder vi en god smagskombination af vores lækre is til at tage med hjem. Nemmere bliver det altså ikke. Det er muligt at tilpasse størrelsen på isbeholderen, alt efter hvor mange man bliver, så man får den rigtige mængde is.

Vi har et kæmpe smagsudvalg, og også sæsonbetonede is, så vi har noget for enhver smag. Derfor kan du både få mælkeis og vegansk is. Vores veganske varianter fås både som sorbeter eller som baseret på havredrik. Uanset om det er sorbeten, eller noget der minder om flødeis, har vi også noget for dig. Vi er derfor altid et besøg værd, når du lige skal have pulsen ned eller vil forkæle dig selv.

Vi glæder os meget til, at du kigger forbi os i Lyngby Storcenter, så vi kan give dig en lækker is, der kan blive prikken over i’et på din dag.

Du kan finde information om parkering i Lyngby Storcenter her.