Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

MONKI

 

MONKI I LYNGBY STORCENTER

På 1. sal overfor Designers Market finder du Monki, som er en moderne dametøjsbutik, der forhandler ungdommeligt tøj og modetilbehør til favorable priser. Hos Monki finder du tøj til alle størrelser og prisklasser, og du får her god kvalitet for pengene. Vi står i butikken klar til at tage imod dig, og vi garanterer, at vi også har noget til dig.

Monki i Lyngby Storcenter er lig med fest og farver, hvilket også afspejles i butikken, som er indrettet på sin helt egen måde. Det store udvalg af tøj og accessories byder både på de helt klassiske og tidløse styles samt de mere moderne trends, der kommer og går. Ligesom butikken er tøjet også fuld af farver, mønstre og tekstur, så du kan udtrykke dig på lige præcis den måde, du har lyst til. Du finder selvfølgelig også de helt enkle styles, som passer til ethvert outfit. Monkis størrelser spænder fra XXS til XL, som svarer til størrelse 32 til 48.

Hos Monki finder du et bredt udvalg af forskellige fits, former og silhuetter. Vi hos Monki er kæmpe fans af både det helt tætsiddende og det helt løse – og alt derimellem. Vi elsker at lege med proportioner og design, og du finder derfor også tætsiddende tøj, normalt størrelse tøj og oversize tøj. Hos Monki i Lyngby Storcenter er der plads, til at du kan udtrykke din helt egen unikke stil, på den måde som du ønsker. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive, hvis du ønsker inspiration til dit næste outfit.

 

PASSION FOR FASHION

Monki i Lyngby Storcenter byder på tøj, der er chik og med på moden. Vi har trendy tøj for alle aldre, og vi har en dyb passion for fashion. Vores passion handler dog ikke kun om tøjet, men derimod hele tøjindustrien, menneskene, der producerer tøjet, og dig, der går i vores tøj. Hos Monki elsker vi kvinder, og vi støtter op omkring søsterskabet og styrkelsen af og mellem kvinder.

Når du træder ind i vores butik, skal du føle dig værdig, som du er, og uanset hvordan du ser ud. Vi vil gerne inspirere kvinder verden over til at udtrykke deres personlige stil, hvornår og hvordan de vil. Og det er ikke bare igennem kropspositivisme, vi vil inspirere. Vores kollektioner skal også inspirere, uanset om vi snakker om social bæredygtighed, kropsrettigheder, mental sundhed, menstruation eller bare nye modetrends. Dette kommer blandt andet til udtryk gennem mange af vores forskellige print, som både er sjove, men også provokerende og alvorlige.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.