Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

Closed

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Kontakt os

THE STORE

THE STORE I LYNGBY STORCENTER

På stueplan i Lyngby Storcenter, ved siden af Tøjeksperten på Store Torv, finder du The Store. Her kan du finde det fedeste tøj til den unge og modebevidste mand. The Store er en underafdeling af Tøjeksperten, hvor der er fokus på den nyeste mode til unge mænd i alderen 16+.

Personalet i vores butik er altid opdateret på de nyeste trends og står klar til at hjælpe dig med at finde et fresh outfit til hverdagen, jobbet eller festen. Med et udgangspunkt i skandinavisk minimalisme lægger The Store fokus på det simple outfit, der ikke behøver 1.000 accessories for at virke. Her behøves du kun 3-4 items, der er sat sammen på den rigtige måde, for at du kan skille dig ud fra mængden og se både frisk og stilsikker ud.

 

FIND ET LÆKKERT JAKKESÆT HOS THE STORE

Hos os i The Store i Lyngby Storcenter kan du finde et lækkert suit med rene linjer, som vi selvfølgelig sørger for sidder så godt som muligt på dig. Hertil har vi et kæmpe udvalg af skjorter, så du kan selv vælge, om du vil være stilren og nedtonet, eller om vi skal finde dig en skjorte, som larmer lidt mere med lækre farver og fede mønstre, hvis du skal skille dig ud fra mængden.

Leder du efter et sæt tøj til dagligdagen har vi også masser af valgmuligheder her. Om du er til det helt klassiske i t-shirt og jeans fit, eller om du er inspireret af L.A.’s street fashion, har vi helt sikkert noget som passer perfekt til dig.

 

FEDE BRANDS I THE STORE

I The Store i Lyngby Storcenter kan du altid finde et stort udvalg af brands, der sørger for, at du kan finde tøj i præcis i den stil, der passer bedst til dig. Hvert brand i vores butik står for hver deres specifikke stil, der i det samspil der foregår i butikken, komplimenterer hinanden helt perfekt.

JUNK de LUXE leverer klassisk Street Tailoring, Her kan du finde tidløse design,s der kan matches med de fleste outfits. De simple og ofte bæredygtige styles, har rod i det urbane og passer til de fleste kropstyper.

Lindberg leverer pænt og moderigtigt tøj til mænd. Her er der fokus på rene linjer og minimalistisk design. Lindberg leverer stilrene jakkesæt, der både kan bruges til hverdag, på jobbet og i byen. Du får pænt tøj, der er åndbart og som man kan bevæge sig i.

Tommy Hilfiger er et premium design brand som alle kender og som altid har lavet lækkert kvalitetstøj. Det er den cool amerikanske preppy sti,l der er i fokus her, og specielt deres denim tøj er altid en sikker vinder, der kan matches med de fleste styles.

 

Kom ned i The Store i Lyngby Storcenter og lad os hjælpe dig med at finde dit nye yndlingstøj. Find parkering i Lyngby Storcenter her.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: