Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

THE BODY SHOP

THE BODY SHOP I LYNGBY STORCENTER

På stueetagen i Lyngby Storcenter finder du The Body Shop, som sælger alt inden for bæredygtige skønheds- og plejeprodukter. Se den præcise lokation på kortet længere nede. Når du træder ind i The Body Shop-butikken i Lyngby Storcenter, samles alt om et stort langt bord i midten af rummet. Her kan du få en mini-makeover, dufte, teste eller lære mere om historien bag produkterne og alle de fantastiske Community Fair Trade ingredienser fra hele verden. Der bydes på skøn hudpleje, makeup og kropspleje med værdierne i centrum, og du får dermed en unik og stærk oplevelse og mulighed for at engagere dig i produkter og de aktiviteter, der sker i butikken. Der er makeupartister, som giver råd og vejledning. Al træ i butikken er FSC træ fra bæredygtigt skovbrug, og i 80 % af produkterne indgår mindst en og ofte flere Community Fair Trade ingredienser, der er handlet til en fair pris.

 

ET STORT UDVALG AF HUDPLEJEPRODUKTER

Du finder et bredt udvalg af produkter til personlig pleje i butikken. Uanset om du leder efter skønhedsprodukter til huden, sæbeprodukter, hårpleje eller noget helt tredje. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt der er det rette til dig eller blot ønsker at se udvalget i butikken, så tøv ikke med at komme forbi The Body Shop i Lyngby Storcenter. Vores søde personale står altid klar til at guide dig frem til de rigtige plejeprodukter, som passer perfekt til lige netop din hudtype og den tid, du ønsker at lægge i din hudpleje.

 

VORES HISTORIE

Den første butik åbnede for over 40 år siden i byen Brighton i England. Lige fra begyndelsen har konceptet skilt sig ud – The Body Shop fokuserede på naturlige ingredienser, fremskaffet på etisk vis. Ved at arbejde tæt sammen med leverandører og producenter blev det sikret, at produkterne i butikken var fremstillet på en miljømæssig og social ansvarlig måde, og det har The Body Shop holdt fast i. I dag kan du handle i butikken med god samvittighed og vished om, at dine kropsplejeprodukter er lavet på ansvarlig vis.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: