Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

SPORTMASTER

 

SPORTMASTER I LYNGBY STORCENTER

På stueplan ved siden af Imerco Home finder du en af centrets største butikker. Her ligger nemlig SPORTMASTER – danskernes yndlings, når det kommer til køb af sportstøj og -udstyr. Hos os finder du et kæmpestort udvalg af sportsartikler til kvinder, mænd og børn. Uanset hvilken sportsgren du dyrker, er vi sikre på, at du finder det, du står og mangler hos os.

 

HVAD FINDER DU I SPORTMASTER?

Hos SPORTMASTER i Lyngby Storcenter finder du alt, hvad du skal bruge i en aktiv hverdag. Vi forhandler tøj og udstyr til sport og fritid for hele familien. Hos os finder du altid et stort og bredt udvalg med lige det, du skal bruge. Vores personale står altid klar til at tage imod dig og svare på de spørgsmål, du end må have. Vi guider hellere end gerne til det helt rigtige udstyr til dig og din sportsgren. I SPORTMASTER Lyngby forhandler vi tøj og udstyr til hele familien, men er det specifikt børnene, du er på udkig efter noget nyt til, så besøg endelig vores store børnebutik, SPORTMASTER KIDS.

 

ALT TIL EN NY, AKTIV HVERDAG

Vi hos SPORTMASTER i Lyngby Storcenter synes, det er vigtigt, at du holder dig i form, så du kan leve længere og få en masse glade stunder med din familie mange år endnu. Vi brænder for, at du kommer ud og bevæger dig, så du kan mærke den positive indvirkning, det har på dit humør og dit helbred – både psykisk og fysisk. Vi ved dog også, at det for mange kan virke overvældende at komme i gang med en aktiv livsstil, for hvor skal man starte?

Når du besøger SPORTMASTER, kan du altid regne med at få veluddannet og kompetent vejledning, hvor du kan mærke, at du er i trygge hænder. Hos os finder du alt, hvad du skal bruge til at starte din aktive hverdag op, og vi tager dig gerne i hånden og viser dig det tøj og udstyr, som passer til lige præcis den aktivitet, du ønsker at lave. Vi guider dig også hellere end gerne, ift. hvad du skal være opmærksom på i den første tid, hvis du ikke er vant til at bevæge dig – på den måde undgår du trælse skader.

 

SPORTMASTER LYNGBY ELSKER SPORT

Hos SPORTMASTER i Lyngby elsker vi sport. Derfor har vi også så stort et udvalg, som vi har, så du kun skal gå ét sted hen, når du skal købe nyt sportstøj eller sportsudstyr. Vi forhandler både tøj, sko og tilbehør til kvinder, mænd og børn. Hos os finder du tøj og udstyr indenfor følgende sportsgrene: badminton, basketball, crossfit, fodbold, håndbold, padel, tennis, svømning, løb, fitness, yoga, skisport samt andre outdoor-aktiviteter.

Hos SPORTMASTER i Lyngby Storcenter finder du et stort udvalg af sportsmærker. Vi forhandler bl.a. Nike, Adidas, Hummel, Asics, Garmin, Arena, Billabong, Casall, Havaianas, Helly Hansen, Kari Traa og mange andre. Vores store sportsglæde gør også, at vi er de stolte sponsorer af flere store sportsklubber, bl.a. Brøndby IF, FC Midtjylland, AGF, FC Nordsjælland og mange flere.

 

Kom ind forbi SPORTMASTER i Lyngby Storcenter og find eller genopfind glæden ved at leve en aktiv hverdag. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Find parkering i Lyngby Storcenter her.