Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

MOLO

 

MOLO I LYNGBY STORCENTER

På stueplan i Lyngby Storcenter, mellem indgangene fra Klampenborgvej, finder du børnetøjsbutikken Molo. Her kan du finde alt i tøj til børn og unge i alderen 2-16 år.
Vi har både tøj, nattøj, overtøj og accessories, så du kan helt sikkert finde noget tøj, der passer perfekt til dit barn.

For Molo kommer børn i allerførste række, og vi ønsker, at børns tøj skal være noget, som de elsker og gerne vil have på. Her kan du finde et kæmpe udvalg af tøj til dit barn, og vi hos Molo opfordrer dig til, at du tager dit barn med ind i butikken, så vi kan finde det tøj, som allerbedst afspejler lige netop deres personlighed.

Hos Molo i Lyngby Storcenter er vi vilde med tøj med print, fordi børn er vilde med print. Print kan være med til at afspejle børns personlighed og er en fantastisk og sjov måde at udtrykke sig på. Børn forelsker sig hurtigt i tøj med et print, der henvender sig til netop deres personlighed. Desuden har vi hos Molo både tøjkollektioner i simple basisfarver såvel som farverigt tøj, der med garanti vækker opsigt i børnehaven, på legepladsen eller sammen med vennerne.

Vores kollektioner har en urban stil med det kendte skandinaviske design, der typisk er rent og råt. Tøjet er dog ikke blot pænt og sjovt – Molo går ikke på kompromis med hverken funktionalitet eller kvalitet. Børn er aktive, og deres tøj skal ikke hindre dem i hverken leg, læring eller bevægelse. Desuden mener vi hos Molo i Lyngby Storcenter, at børnetøj skal kunne holde til at blive brugt igen og igen, uden at det bliver slidt af brug eller af at blive vasket.

 

MOLO – ANSVARLIG HELE VEJEN IGENNEM

For Molo er ansvarlighed og bæredygtighed nogle utroligt vigtige emner, og vi udfordrer hele tiden os selv til at blive mere ansvarlige og bæredygtige. Derfor kan du forvente at finde tøj, der er produceret af ikke-skadelige materialer og på en ordentlig måde. På tøjet kan du finde certificeringer som Oeko-Tex standard 100, GOTS (Global Organic Textile Standard), GRS (Global Recycled Standard) og mange flere. Alt i alt betyder det, at vi hos Molo sælger tøj, som man kan købe og bruge med rigtig god samvittighed.

Molo opfordrer til at købe mindre tøj af bedre kvalitet, som kan bruges i lang tid. Derfor er vores tøj også altid af høj kvalitet, så det kan bruges igen og igen og igen. Kom ned i Molo i Lyngby Storcenter og køb dit barns nye yndlingstøj.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.