Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-20:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

Lukket

Åbningstider

STENDER

 

STENDER I LYNGBY STORCENTER

Hos Stender i Lyngby Storcenter står erfarne frisører klar til at klippe og style dit hår. Alle vores frisører er dygtige og servicemindede. På den måde sikrer vi, at du får den bedste oplevelse og vigtigst af alt bliver glad for dit nye look. Uanset om du har langt eller kort hår, står vi altid klar til at give dig en flot frisure eller blot opdatere din nuværende, hvis den blot trænger til det.

Vores frisører hos Stender har alle det tilfælles, at de er yderst professionelle og har mange års erfaring. Frisørerne hos Stender i Lyngby Storcenter er ingen undtagelse, og det er derfor, at kunderne altid går glade fra butikken. Vores dygtige frisører tilbyder også andet end almindelige klipninger. Udover klipning af herrer, damer og børn tilbyder vi hos Stender nemlig også en række andre frisør- og skønhedsydelser.
Hos os tilbyder vi også at farve dit hår i lige den nuance, som du kunne tænke dig, og vi toner også gerne dit hår, så du får lige præcis det hår, du gerne vil have. Vi laver også gerne striber i dit hår, hvis du bare har brug for at skabe lidt mere spil og liv i dit hår.

Derudover står vi også klar til at lægge en flot makeup, der lægges efter, hvordan din hudtype er, hvordan dine øjne sidder, og selvfølgelig så det matcher din hudfarve, din ansigtsform, dit hår samt outfit. Uanset om du gerne vil have lagt et helt simpelt hverdagslook uden for meget fart på, eller om det er det helt vilde look med flotte farver, mønstre og rhinsten, så klarer vi det. Hvis det er til et bestemt arrangement, som fx bryllup, 80’er fest eller en stor fødselsdag, så lægger vi selvfølgelig også et look, som passer til de ønsker, du har. Vi klarer derudover også retning og farvning af dine bryn samt farvning og bukning af dine vipper.

 

HAIR BY STENDER HÅRPRODUKTER

Hos Hair by Stender i Lyngby Storcenter tilbyder vi også et udvalg af hårprodukter til både mænd og kvinder fra en række af de bedste brands på markedet. Hos finder du bl.a. mærker som GHD, der er frisørernes foretrukne mærke, når det kommer til glattejern, føntørrer og krøllejern, samt Paul Mitchell, Kérastase, L’Oréal, Redken og Wella. Tøv ikke med at komme forbi og se udvalget af hårprodukter og få gode råd. Er du i tvivl om, hvilken hårlak, voks eller balsam der er den rette for dig, kan du få hjælp af vores erfarne frisører.

Hvis du er i tvivl om, hvordan dit hår skal klippes eller blot ønsker lidt inspiration, står vores frisører i Stender altid klar til at guide og give gode råd. Kom forbi Stender i Lyngby eller kontakt os på 45 87 58 18.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.