Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

ZIZZI

ZIZZI I LYNGBY STORCENTER

I stueetagen i Lyngby Storcenter kan du finde dametøjsbutikken Zizzi. Vi forhandler kvindetøj i alle farver til alle pasformer og tøjstile. Vores ekspertise ligger i at kombinere tøj, modetrends og tendenser, så det ikke bare bliver moderigtigt, men også personligt. For hvad gavner det, om det er moderigtigt, men upersonligt? Derfor håber vi, at du vil sammensætte vores tøj, så det bedst muligt fortæller, hvem du er.

Vi vil gerne være en inspiration for vores kunder, og vi ønsker også bedst muligt at vejlede vores kunder til at finde deres stil. Vi tilstræber, at vores tøj altid er perfekt, af gode materialer og i høj kvalitet. Vi ønsker, at kvinder, ikke bare i Danmark, men i hele Europa, udfordrer og udforsker deres personlige stil. Vi ved, at en personlig tøjstil ikke er statisk, men derimod en løbende udvikling, der aldrig slutter. Derfor står vi altid klar med kyndig vejledning, så du bedst muligt finder tøjet, du har brug for.

 

FLOT TØJ MED EN GOD OPLEVELSE

For os i Zizzi i Lyngby Storcenter er det ikke kun vigtigt, at du bliver glad for det tøj, du tager med, når du forlader vores butik. Vi ønsker også, at du får en god oplevelse med dét at finde tøj – det skal ikke være noget, der bare skal overstås. Det skal derimod gerne være en mulighed for at prøve en masse ting af, og så du bedst muligt kan se, hvad der fungerer for dig. Her står vores personale klar til at assistere og rådgive dig, og du kan trygt stole på vores medarbejdere igennem hele processen.

Vi ved, at tøj ikke bare er tøj, og mode ikke bare er mode. Det er en personlighedsmarkør, en mulighed for at udtrykke sig selv og ”sin sjæl”. Derfor ved vi også, at ikke to personers stil er identisk. Her ønsker vi at stå som en facilitator eller vejleder, der hjælper dig bedst muligt. Det er dit liv, dit tøj, din stil. Vi vil gerne sikre, at du føler dig stilsikker, når du har været hos os – det er vores mission, og vi kæmper for, at den nok skal lykkes.

Vi glæder os til at se dig i Zizzi i Lyngby Storcenter, hvor vi står klar til at hjælpe dig med din personlige stil og hjælpe dig med at finde det rigtige tøj i den rigtige størrelse, så tøjet passer bedst muligt.

Du kan finde information om parkering i Lyngby Storcenter her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: