Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

NESPRESSO BOUTIQUE

 

NESPRESSO I LYNGBY STORCENTER

På stueplan overfor Wunderwear finder du et eksklusivt kaffeunivers, hvor det er kvalitet, smag og æstetik, der dominerer. Hos Nespresso Boutique i Lyngby Storcenter finder du store fristelser, kompetent service og en flot butik, hvor du kan gå på opdagelse. Vi står klar til at hjælpe, uanset hvilke spørgsmål du end må have.

Hos Nespresso Boutique kan du udvide din kaffehorisont og blive meget klogere på en af verdens førende kaffeproducenter. Udover læren om Nespressos historie, værdier og mål, står vi også klar til at fortælle dig endnu mere om kaffens oprindelse og de forskellige slags bønner, man kan få. Vi vil hjertens gerne også invitere dig indenfor til en snak om vores kaffefarmere rundt i verden, så du kan se, hvorfor vi mener, at Nespresso er det helt rette valg for dig.

Hos Nespresso Boutique i Lyngby Storcenter finder du et bredt udvalg af kaffevarianter, kaffemaskiner og kaffetilbehør. Mens du går på opdagelse i vores butik, byder vi dig hellere end gerne på en kop kaffe – eller, hvis du ikke kan beslutte dig, smagsprøver på vores kaffe. Det store udvalg af forskellige kaffesorter kommer også til udtryk i vores boutique, hvor du finder mere end 40 forskellige smagsoplevelser, pakket ind i en lille kapsel, der kan genanvendes igen og igen.

 

ORIGINAL ELLER VERTUO?

I vores sortiment finder du 10 forskellige Original-maskiner og 7 forskellige Vertuo-maskiner, hvor der hver især tilhører ca. 40 smagsvarianter. Vores Original er den helt klassiske espresso-oplevelse, hvor du får et endeløst udvalg af aromaer, som passer til alle espressosmage. Uanset om det er en kort eller lang smag, en stærk kaffe eller en uden koffein, eller en espresso med fløde eller mælkeskum, så har vi det rette valg for dig. Du finder Originals smagsvarianter i de følgende kategorier: Limited Edition, Lungo, Ispirazione Italiana, Origins, Barista Creations og til sidst klassisk Espresso.

Vertuo er nyeste skud på stammen, og her finder du espresso til store kopper og karaffel, når der skal deles på en hurtig og nem måde. Vores Vertuo-smage tilhører følgende kategorier: Alto, Barista Creations, Espressos, Coffee, Carafe, Limited Edition, Origins. Vertuo er, når du vil have mulighed for at kunne lave alle kaffetyper, uanset om det er til store eller små kopper, eller om det er til kolde eller varme opskrifter – du får her et univers med uendelige muligheder, som kan skræddersys til enhver smag.

Hos Nespresso i Lyngby Storcenter finder du ligeledes også et stort udvalg af tilbehør, som passer til de forskellige kaffemaskiner. Vi har både chokolade, kager, mælkeskummere, porcelænskopper, glaskopper, rejsekopper, skeer, kapselholdere og Carafe, som er designet til vores Vertuo Carafe Pour Over Style-kaffe.

Kom ind forbi butikken og oplev dine muligheder for lækker kvalitetskaffe derhjemme. Du kan i butikken også indlevere dine brugte kaffekapsler, så vi kan genanvende dem og dermed gøre kaffe til en grønnere industri.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.