Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

ARKET

Mode, mad, dufte, skønhed

På 1. sal overfor COS og SPORT 24 finder du et moderne marked, som har alt, hvad hjertet kan begære. Hos ARKET i Lyngby Storcenter kan du gå på opdagelse i et bredt sortiment, hvor du finder essentielle produkter til mænd, kvinder, børn, baby og hjemmet. Du finder også en hyggelig lille café i ARKET, hvor du kan få en kop kaffe, lidt mad eller lidt sødt.

ARKET startede sin bæredygtige rejse i Sverige, og i dag produceres alle produkter med vores nordiske sjæl og arv for øje. Vi vil gerne bygge bro mellem kunst, håndværk og funktionalitet, når vi producerer vores prisvenlige og bredt tilgængelige produkter, som beriger din hverdag.

ALT TIL HJEMMET OG GARDEROBEN

Hos ARKET i Lyngby Storcenter finder du et bredt sortiment indenfor mode, mad, dufte, skønhed og funktionelle ting til hjemmet. Hver genstand i vores sortiment skal medvirke til, at du får lyst til at prioritere gode valg, som gør livet mere simpelt. Vi vil altså gerne inspirere dig til en mere smuk og rolig hverdag. Denne opnår du bl.a. gennem vores store udvalg af ting til hjemmet, hvor du finder en masse lækre varer indenfor kategorierne: servering, hjemmeinteriør, tekstiler, bad og krop.

Udover smukke ting til hjemmet, benytter vi samme tilgang, når det kommer til vores tøjkollektioner. Hos os finder du tøj, sko og accessories til kvinder, mænd, børn og babyer, som alle er produceret med dét for øje, at du skal beriges i dit liv. Berigelsen sker i kraft af vores solide kvalitet og kombinationen mellem vores klassiske og moderne tilgang til produktionen samt designet af tøj, sko, accessories og ting til hjemmet. Hos ARKET i Lyngby Storcenter forhandler vi også vores populære basiskollektion. Vi ved alle godt, at basisitems er dem, der udgør fundamentet i enhver garderobe. Vores basics er simple, men essentielle stykker af tøj, som du ikke kan undvære. Hos ARKET kalder vi vores basics for ABC. Denne basiskollektion består af nænsomt produceret t-shirts, undertøj og strømper, som er designet med et særligt fokus på pasform, følelse og holdbarhed.

ET BÆREDYGTIGT OG SUNDT SPISESTED

Hos ARKET i Lyngby kan du spise i vores vegetariske køkken eller få en kop kaffe i vores kaffebar. Vi prioriterer en mere bæredygtig måde at spise på, og derfor er vi sæson- og plantebaseret. Vi fokuserer på det, vi kalder Nyt Nordisk Hverdagsmad, hvor det er de traditionelle metoder og sunde, etisk-producerede råvarer, som har hovedrollen. Hos os finder du en masse forskellig hverdagsmad, fx wraps, sandwiches og pizzaer, og en masse forskelligt bagværk, fx kanelsnegle, cookies og andre søde sager. Vi serverer god mad, hvor kvaliteten er i top til rimelige priser.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: