Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

THE ATHLETE´S FOOT

THE ATHLETE’S FOOT I LYNGBY STORCENTER

På stueplan mellem Intersport og Søstrene Grene finder du The Athlete’s Foot, som er din go-to-butik, når der skal shoppes cool fodtøj og streetwear. Her kan du tage dit outfit til næste niveau og iklæde dig nogle af de fedeste styles fra nogle af de mest populære mærker. Kom ind forbi butikken og se det store udvalg af sko, tøj og tilbehør.

 

SKO OG SNEAKERS TIL MÆND, KVINDER OG BØRN

Hos The Athlete’s Foot i Lyngby Storcenter finder du en skobutik med lidt ekstra kant. Vi er en moderne og ung butik, hvor der er fart over feltet, og hvor der er plads til, at vi hver især kan udtrykke vores personlige stil. Hos The Athlete’s Foot i Lyngby kan du finde trendy sko, sneakers, løbe- og sportssko i alverdens designs, farver og modeller. Hos os finder du altid de nyeste farver, modeller og brands, der er på mode, så du altid kan følge med hypen.

Hos The Athlete’s Foot i Lyngby Storcenter er der plads til, at du kan udtrykke din personlige stil. Derfor kan du altid forvente lækre limited edition styles og upcoming niche brands, når du er på jagt efter dit næste par sneakers hos os. Uanset hvordan du vil matche dine sneakers med dit outfit, så er vores personale altid til rådighed, hvis har brug for lidt ekstra hype. Vi hjælper selvfølgelig også altid med at rådgive og guide dig til det rigtige par sko, der passer til dine behov.

 

COOL STREETWEAR TIL MÆND, KVINDER OG BØRN

Hos The Athlete’s Foot i Lyngby finder du altid lækkert tøj, der kan matche dine nye sneakers. Vi forhandler både sweatshirts, hoodies, trøjer, bukser, kjoler og shorts. Du finder også et stort udvalg af overtøj – uanset sæsonen og til alle aldre. Kom ind forbi butikken og se vores store sortiment til mænd, kvinder og børn.

 

FIND DE STØRSTE BRANDS HOS THE ATHLETE’S FOOT

Hos the Athlete’s Foot i Lyngby finder du udelukkende de fedeste brands indenfor sporty footwear og street apparel. I butikken finder du bl.a. tøj og sko fra Asics, New Balance, Nike, Adidas, Puma, Reebok, Champion, Columbia, H2O og Vans – og selvfølgelig mange flere.

 

KLÆD DIG PÅ TIL ALT SLAGS VEJR

Hos The Athlete’s Foot i Lyngby forhandler vi også et stort udvalg af accessories. I butikken finder du bl.a. tasker, strømper og hatte. Vi forhandler rygsække, cross-body-tasker og rejsetasker. Derudover finder du også beanies, bøllehatte og kasketter. Til de koldere måneder har vi også handsker, halstørklæder og meget mere.

 

Kom ind forbi butikken i Lyngby Storcenter og find dine næste tilføjelser til garderoben. Vores søde personale står klar til at hjælpe dig. Find parkering i Lyngby Storcenter her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: